Το ξεχωριστό catwalk του Μιχάλη Μανιάτη στην Οικία της υπέροχης Σάντυς Παπαναστασίου!
Μία από τις καλύτερες οικοδέσποινες της πόλης, υποδέχθηκε τις εκλεκτές καλεσμένες της στον κήπο του σπιτιού της στον Διόνυσο, με αφορμή την παρουσίαση της συλλογής του φίλου της Μιχάλη Μανιάτη.
«Φαιούλα μου σε περιμένω!», ήταν οι τελευταίες λέξεις της αγαπημένης μου Σάντυς Παπαναστασίου, που συνοδευόντουσαν με μία πελώρια αγκαλιά, έξω από τη brasserie La Coupole στο Παρίσι, που δειπνήσαμε με τις κόρες μας, τη περασμένη εβδομάδα, όταν τις συνοδέψαμε στο νέο κεφάλαιο της ζωής τους, αυτό των σπουδών τους. Μόλις λίγες ημέρες αργότερα, προχθές το βράδυ, περνάω να πάρω την Σαλώμη από το δικό της σπίτι, κατευθυνόμενες στην υπέροχη οικία της Σάντυς, με ολόκληρη την Αττική στην αγκαλιά της και τους καταπράσινους λόφους να προστατεύουν την θετική της αύρα. Εκεί, που φιλοξενήθηκε η επίδειξη του Μιχάλη Μανιάτη.

Σε μία εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Μανιάτης παρουσίασε τη νέα του συλλογή Spring/Summer 2025-2026 με τίτλο «Essence Μανιάτης». Η νέα σειρά Prêt-à-porter, διαθέσιμη ήδη στο επίσημο site του σχεδιαστή essencemaniatis.gr , αποτελεί την προσιτή πρόταση του brand και απευθύνεται στη σύγχρονη Ελληνίδα που αναζητά κομψότητα, ποιότητα και πολυτέλεια.



Η συλλογή περιλαμβάνει βραδινά φορέματα, εντυπωσιακά σύνολα για γάμους και ξεχωριστές εμφανίσεις, όλα με την υπογραφή του Μιχάλη Μανιάτη.



Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ήταν η Δανάη Μπήτρου, η οποία περπάτησε για πρώτη φορά στην πασαρέλα, εντυπωσιάζοντας το κοινό με την κομψότητα και την ομορφιά της.






Στην πασαρέλα συμμετείχαν συνολικά 15 μοντέλα, που παρουσίασαν τις δημιουργίες σε ένα μοναδικό σκηνικό γύρω από τον κήπο και την πισίνα, υπό τους ήχους της μουσικής του γνωστού PR και performer Γιώργου Ντάβλα, ο οποίος κράτησε το κέφι ζωντανό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.








Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ξεχώρισαν οι κυρίες Ελένη Μπούση, Αλεξία Μάντζαρη, Αγγελική Αγγελίδη, Αλεξάνδρα Παναγιώτου, Σοφία Εφραίμογλου, Άννα Σκλαβενίτη, Άντζυ Άντριους Σαλώμη Φλουτάκου, Κορίνα Καμένου, Κατερίνα Πετρίδη, Εύη Κοτζαμάνου, Μαρία Βαζαίου, Ελένη Δρακοπούλου, Γογώ Αυγερινοπούλου, Σοφία Κωνσταντοπούλου, Φαίη Μπέη, καθώς και η Άλκηστις Πρίνου με τη μητέρα της Ελευθερία. Στη βραδιά που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν με χορηγία τα καταστήματα ” Βραζιλιάνος” της γνωστής αλυσίδας ξυρών καρπών.

Φωτογραφίες: Papadakis Press