ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το θρυλικό πάρτι στη θαλαμηγό Savarona, με φόντο την Κυανή Ακτή!

Sorry, αλλά αυτά είναι πάρτι…Τι να λέμε τώρα εμείς, που με το ντουφέκι ψάχνουμε καλό άνθρωπο να βρεθεί να χορηγήσει κανένα παρτάκι, αλλά να…Υπάρχουν ακόμη κάποιοι κρυφοί παράδεισοι στην Ευρώπη, που το jet set του κινηματογραφικού industry και της Haute Joaillerie, ψάχνει αφορμή για γιορτή. Και τη βρίσκει!

Το θέμα: Και της δίνει και τίτλο… “In love with Cinema”
Για να γιορτάσει την μακρόχρονη ιστορία πάθους για το σινεμά λοιπόν, o Οίκος Chopard, οργάνωσε μια μαγική βραδιά με θέμα ‘In Love with Cinema’.

Uma Thurman, Caroline, Erin Heatherton

Uma Thurman, Caroline, Erin Heatherton

Το location: Οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν στη θρυλική θαλαμηγό SAVARONA που είχε αγκυροβολήσει στα ανοικτά του Κόλπου των Καννών με φόντο την Κυανή Ακτή. Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις που περιλάμβαναν μια επίδειξη πολύτιμων λίθων, χορευτές, έναν μάγο και το συγκρότημα των Gipsy Queens ενώ ακολούθησε ο DJ Cut Killer. ..

Η θαλαμηγός...

Το Savarona…

 

AmbianceAmbiancokokΟι οικοδεσπότες: Η Caroline Scheufele και ο Karl-Friedrich Scheufele, Πρόεδροι της Chopard, ήταν οι οικοδεσπότες της βραδιάς.

Karl Friendrich & Caroline Scheufele

Karl Friendrich & Caroline Scheufele

Οι καλεσμένοι: Και τώρα τα της guest list…Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Uma Thurman, ο οδηγός-θρύλος αγώνων αυτοκινήτου, Jacky Ickx, ο super star παραγωγός Harvey Weinstein, η ηθοποιός Naomie Harris, τα μοντέλα Petra Nemcova, Selita Ebanks, Erin Heatherton και Alyson Le Borges αλλα και η καλλονή ηθοποιός Hülya Avsar, με τούρκικη καταγωγή…

Harvey Weinstein, Naomi Harris

Harvey Weinstein, Naomi Harris

 

Petra Nemcova

Petra Nemcova

 

Alyson Le Borges

Alyson Le Borges

 

Cutkillers!

Cutkillers!

 

C_KF_Scheufele_Khadja_Nin_Jacky_Ickx

Huelya Avsar

Huelya Avsar

Erin Heatherton

Erin Heatherton

Ναι, αυτό θεωρείται ένα πολύ πολύ πετυχημένο πάρτι…

error: Content is protected !!