ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το εμβληματικό Island υποδέχεται άλλο ένα μαγικό καλοκαίρι!

Το εμβληματικό Island club restaurant που έκανε την Αθηναϊκή Ριβιέρα διεθνή προορισμό υποδέχεται το καλοκαίρι στις 9 Μαΐου!

Το Island, το μόνο εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας με παράλληλη λειτουργία club διεθνούς εμβέλειας, αποτελεί διαχρονικά την απόλυτη επιλογή του κοινού με τα υψηλότερα standards. Στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, η fine dining εμπειρία, η ακαταμάχητη θέα, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και το ειδυλλιακό σκηνικό, τα φαντασμαγορικά φώτα και η μουσική από DJs παγκοσμίου βεληνεκούς, είναι όλα όσα συνθέτουν την εμπειρία που ο διεθνής τύπος έχει περιγράψει ως μοναδική.

Το menu, επιμελείται ο πολυβραβευμένος executive chef του Ομίλου, Νίκος Σκλήρας, συνεχίζοντας την εμπνευσμένη του προσέγγιση σε μεσογειακά πιάτα, με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Η κουζίνα του Ομίλου Πανά έχει επανειλημμένα προταθεί από τον Οδηγό Michelin και φέτος θα φιλοξενήσει βραβευμένους chef από όλον τον κόσμο για βραδιές γευσιγνωσίας στο πλαίσιο του επιτυχημένου θεσμού Gastronomy Wednesdays.

Το Island εισάγοντας πρώτο στην Ελλάδα sustainable πρακτικές δημιούργησε κήπους από όπου τα βότανα και τα λαχανικά χρησιμοποιούνται για να απογειώσουν τις συνταγές του executive chef. Tο sushi, που επίσης πρωτοπαρουσιάστηκε στο ελληνικό κοινό από το Island, παραμένει κορυφαίο, με πιστούς λάτρεις που επιστρέφουν για τα αγαπημένα τους πιάτα.

Mixologists και bartenders, δημιουργούν τα πιο ιδιαίτερα cocktails με έμπνευση το καλοκαίρι. Η wine list που επιμελούνται οι sommeliers του Ομίλου περιλαμβάνει σπάνιες και εξαιρετικές ετικέτες και ενημερώνεται συνεχώς. Η εμπειρία των καλεσμένων του Island μένει χαραγμένη στις μνήμες όλων αφού ξεκινά νωρίς το βράδυ στο εστιατόριο και συνεχίζει μέχρι τις πρωινές ώρες στο club.

Τα πάρτι Infinity κάθε Πέμπτη και Jafari κάθε Κυριακή επιβεβαιώνουν ότι το Island ανήκει στη λίστα των καλύτερων club παγκοσμίως!

Και φέτος, τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής θα γίνουν μέρος του μαγικού vibe που προσφέρει η Αθηναϊκή Ριβιέρα και θα αφήσουν ιστορία με τα πάρτι που θα διοργανωθούν για τα sets τους.

Diplo, Lost Frequencies, Who made Who, Hot since 82 και Camelphat είναι μόνο λίγα από τα ονόματα που θα φιλοξενηθούν στα decks του Island το καλοκαίρι του 2024 που προμηνύεται εκπληκτικό.

Let the summer begin!!!

error: Content is protected !!