ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το αγαπημένο μου under-eye treatment για ξεκούραστο βλέμμα!

The bags under my eyes are Prada…

Πήγα στην Dr. Ελισάβετ Τσιαμπαλή δύο ημέρες πριν την υπέροχη απόδραση μου στο Νυμφαίο και τη Νάουσα (ναι, εννοείται θα στα περιγράψω όλα σε επόμενο post), ανέβασα την under-eye θεραπεία στο TikTok, το βιντεάκι είχε (πάρα) πολλές χιλιάδες views (κοινώς, τα’σπασε), τα μηνύματα σας ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, ε, ήταν δυνατόν να μην περιγράψω τη θεραπεία στο Fay’s Control?

Ναι, ήταν από αυτές τις ημέρες. Που ξυπνάς το πρωί και βλέπεις πρησμένα τα μάτια σου. Οι περίφημες «σακούλες» που τόσα χρόνια άκουγες για αυτές μα ποτέ δεν τις είχες δει να καδράρουν το δικό σου (καθάριο) βλέμμα, ήταν εκεί και ζητούσαν αγωνιωδώς αποσυμφόρηση και άμεση ανακούφιση. «Ποιος δεν έχει παρατηρήσει ότι μετά από διασκέδαση και 2-3 ποτήρια κρασί ή μετά την κατανάλωση παραπάνω αλατιού στην διατροφή δημιουργείται ένα ενοχλητικό και αντιαισθητικό οίδημα κάτω από τα μάτια, το οποίο επιμένει και χρειάζεται μέρες για να υποχωρήσει; Πολλοί ακόμη έχουν επιπλέον γενετική προδιάθεση για πρηξίματα στο πρόσωπο αλλά και έντονους μαύρους κύκλους κατά καιρούς με αποτέλεσμα να δείχνουν μόνιμα κουρασμένοι;» με υποδέχεται η Ελισάβετ στο ηλιόλουστο ιατρείο της, ακριβώς απέναντι από το SOHO-SOHO και το Salumaio στην Κηφισιά. Δεν έχω γενετική προδιάθεση, δεν μου έχει ξανά συμβεί, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, αλλά It’s ok, η λύση έρχεται και πάλι από την φαρέτρα της αισθητικής δερματολογίας, είναι ριζική αλλά και value for money!

Follow me…

Πρόκειται για ένα συνδυαστικό, μη επεμβατικό ιατρικό πρωτόκολλο που στόχο έχει την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων, του οιδήματος κάτω από τα μάτια και γενικότερα της κουρασμένης όψης της περιοχής των ματιών. Αποτελείται από 2 στάδια:

🌷1. Ιατρικό μηχάνημα με ραδιοσυχνότητες και vacuum που επιφέρει λεμφική αποσυμφόρηση και άμεση ανακούφιση από οιδήματα.

🌷2.Ειδικό booster cocktail κατά των μαύρων κύκλων αλλά και της λεπτής ρυτίδωσης, το οποίο δίνει ουσιαστικά «τροφή» στους από την φύση τους λεπτούς περιοφθαλμικούς ιστούς.

Κορίτσια (και αγόρια φυσικά, μην σου πω ακόμη περισσότερο τα αγόρια…), ως εμπειρία είναι ένα (πραγματικά) ευχάριστο, ανώδυνο πρωτόκολλο χωρίς χρόνο αποθεραπείας (no downtime!) με το οποίο θα δείτε άμεσο αποτέλεσμα (μιλάμε για το ίδιο βράδυ, τόσο άμεσο!) και μπορείτε να επανέλθετε αμέσως μετά την θεραπεία στις δραστηριότητες σας χωρίς περιορισμούς.

Πέρα από τις ιατρικές/τεχνικές λεπτομέρειες ο θεραπευόμενος έχει την αίσθηση μίας θερμής χαλαρωτικής μάλαξης κυκλικά γύρω από τα μάτια, μπορεί να απολαύσει μερικά λεπτά πολύτιμης ηρεμίας ή και μίας ευκαιρίας για meditation! Στο δεύτερο στάδιο αισθανόμαστε μικρονυγμούς (την λέξη δεν την ήξερα, η γιατρός μου την είπε και σας την μεταφέρω -λολ), που στα πλαίσια του πρωτοκόλλου είναι απόλυτα ανεκτοί και διαρκούν μόλις 2-3 λεπτά. Παίρνονται επίσης όλα τα μέτρα ώστε να αποφύγουμε πιθανές μελανιές. (Καμία μελανιά, «είναι το στοίχημα μου άλλωστε», όπως χαρακτηριστικά μου είπε η Έλλη…).

Συνήθως η σύσταση της Έλλης είναι για 4-5 συνεδρίες 1 φορά την εβδομάδα πάντα εξατομικευμένα ανάλογα με την ένταση του προβλήματος. Η συνεδρία έχει διάρκεια 15-20 λεπτά και δεν απαιτεί κάποιο είδος αναισθησίας, ενώ μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα και με άλλες θεραπείες όπως fractional, prp, peelings αλλά και ιατρικά fillers με την ατραυματική μέθοδο της μικροκάνουλας (χωρίς βελόνα) σε δεύτερο χρόνο εφόσον υπάρχει και επιπρόσθετο έντονο έλλειμμα όγκου στο tear trough.

Ο Σαίξπηρ είχε πει πως τα μάτια είναι τα παράθυρα της ψυχής μας, άρα και της διάθεσης μας…

Ο Σαίξπηρ είχε πει πως τα μάτια είναι τα παράθυρα της ψυχής μας, άρα και της διάθεσης μας. Με ένα χαρούμενο και ξεκούραστο βλέμμα που θα χαρίζει νεανικότητα και ένα touch of wellbeing στο πρόσωπο μας μπορούμε εύκολα να ανανεώσουμε την εικόνα μας αλλά και το vibe μας προς τα έξω. Highly recommended!!!!

error: Content is protected !!