ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τι μπορεί να σου λείπει τον Αύγουστο όταν έχεις τα φιλιά του ήλιου?

Ασχολούμαι με όσα ονειρευόμουν τον χειμώνα. Ανεβάζω φωτογραφίες από το αγαπημένο μου νησί -από αυτές που δεν χρειάζονται καν λεζάντες-, απολαμβάνω το πρωινό μου κολύμπι, την απογευματινή sea-esta, τις βραδινές προσκλήσεις του νησιού. Δοξάζω τον Αύγουστο με κάθε τρόπο. Δεν χρειάζεται να θυμάμαι τι μέρα έχουμε και να ξέρω την ώρα, αν πρέπει να πάω κάπου μου το υπενθυμίζει μόλις τριάντα λεπτά νωρίτερα ένας zen ήχος που σαν να γεννιέται και να αναβλύζει από τον βυθό κι ας ακούγεται από το κινητό μου. Διαβάζω. Πειραματίζομαι με καινούργιες συνταγές με σύκο και σταφύλι. Η Βάσω βάζει σταφύλι παντού, από το κοτόπουλο έως τον μουσακά και θέλω να το δοκιμάσω. Περπατάω. Όπου κι αν πάω, φοράω μονίμως μέσα από τα καφτάνια μου το μαγιό μου. Το μεγάλο ψάθινο καλάθι χωράει όλα τα απαραίτητα, τα οποία έτσι κι αλλιώς χωράνε σε μία αγκαλιά. Τι μπορεί να σου λείπει τον Αύγουστο, όταν έχεις τα φιλιά του ήλιου?

My fav colour is bronze!

Από τις αρχές της Άνοιξης που ρουφούσα να πρώτα φιλιά του ήλιου έως και τώρα στον βαθύ Αύγουστο μου, έχω πάντα στα καλάθια μου τα δύο πιο αγαπημένα αντηλιακά μου, τις κρέμες Diamond Rare 35SPF & 50 SPF. Η Diamond Rare 35 SPF είναι η πιο αγαπημένη μου αντηλιακή κρέμα προσώπου, υψηλής προστασίας, με πούδρα από αληθινά διαμάντια αντιοξειδωτικής και αντιρυτιδικής δράσης. Έτσι, αποτελεί μια κορυφαία, πολυτελή θεραπεία περιποίησης, η οποία μου προσφέρει άμεσα αναζωογόνηση, λείανση και νεανική λάμψη. Είναι κατάλληλη για κανονικό, ξηρό και πολύ ξηρό δέρμα, και φυσικά είναι vegan.

Αν θέλεις ακόμη μεγαλύτερη προστασία -που κάποιες ημέρες ναι την χρειάζεσαι, σου προτείνω την Diamond Rare 50+ SPF! Τα διαμάντια δεν είναι μόνο ο καλύτερος φίλος της γυναίκας, είναι και το μυστικό ομορφιάς της επιδερμίδας της. H επανάσταση στην αντιγήρανση! Μια πρωτοποριακή αντιγηραντική θεραπεία με πούδρα από αληθινά διαμάντια, που αντισταθμίζει τη φυσική διαδικασία γήρανσης καθώς και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες που μειώνουν την ικανότητα της επιδερμίδας να ανανεώνεται. Λειτουργεί σαν ασπίδα στις περιβαλλοντικές συνθήκες, μετατρέποντας το πέρασμα του χρόνου σε υγεία και ομορφιά. Προσφέρει άμεσα αναζωογόνηση, λείανση και νεανική λάμψη. Η κρέμα ημέρας Diamond Rare 50+ SPF αποτελεί την κορυφαία, πολυτελή θεραπεία περιποίησης. Αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Επαναφέρει την πυκνότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Προστατεύει το δέρμα από την έκθεση στον ήλιο, το κρύο, τον αέρα, ακόμη και στο νέφος και στον καπνό του τσιγάρου. Προφυλάσσει με σύγχρονα εξαιρετικά φωτοσταθερά και ασφαλή φίλτρα, απορρόφησης, σκέδασης & ανάκλασης των ακτίνων UVΒ/UVA. Συγκρατεί τα μόρια νερού και τα απελευθερώνει στην επιδερμίδα όταν τα χρειάζεται. Ανακουφίζει από τις επιπτώσεις του καθημερινού στρες. Η Diamond Rare 50+ SPF είναι λεπτόρρευστη, απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει λευκά σημάδια στην επιδερμίδα.

Τι μπορεί να σου λείπει τον Αύγουστο, όταν έχεις τα φιλιά του ήλιου?

error: Content is protected !!