ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα Jo’s Unique Handmade Jewels στο «Christmas at The Pop up Project» στο Ballroom του King George!

H Ιωάννα Γλυνού μιλάει στο Fay’s Control για την αγάπη της για το κόσμημα και τις εμπνεύσεις της. “Από πολύ μικρή ηλικία ο αθλητισμός και τα ζώα ήταν η μεγάλη μου αγάπη!  Ενόργανη, στίβος, τένις και ιππασία ήταν μερικά από τα αθλήματα που αγάπησα και ασχολήθηκα περισσότερο από όσα δοκίμασα. Ένα από αυτά και συγκεκριμένα η ιππασία λόγω κυρίως της επαφής με τα άλογα ήταν αυτό που έγινε το αγαπημένο μου και  με το οποίο ασχολήθηκα και επαγγελματικά αργότερα ως προπονήτρια.

Το 2014 ξεκίνησα να ασχολούμαι  με τον σχεδιασμό και την κατασκευή κοσμημάτων τα οποία ήταν εμπνευσμένα από τον αθλητισμό! Η ιδέα προήλθε από την προσωπική μου ανάγκη να φοράω κοσμήματα που με αντιπροσωπεύουν, που θα μου θυμίζουν όμορφες στιγμές και θα είναι μοναδικά!  Αυτό ήθελα να προσφέρω και στους φίλους μου, μοναδικά κοσμήματα με μια ιστορία, την δική τους ιστορία!  

Χρησιμοποιώ Ασήμι, Χρυσό, πολύτιμους λίθους και προσπαθώ πάντα να αποτυπώνω και να αναδεικνύω όσο γίνεται καλύτερα τις φόρμες, τις λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά του κάθε αθλήματος χωρίς να χάνετε όμως η αρχική ιδιότητα του κοσμήματος. Να είναι ένα στολίδι, που θα μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα όταν το φοράμε! Μεγάλη πρόκληση είναι επίσης για εμένα και η δημιουργία custom made κοσμημάτων όπου πίσω από κάθε ένα υπάρχει μια μοναδική ιστορία που καλείσαι να την κατανοήσεις, να την φανταστείς και να την αποτυπώσεις επάνω σε ένα κόσμημα.

Νιώθω πολύ τυχερή που κάνω κάτι τόσο δημιουργικό και μου δίνετε η δυνατότητα να γνωρίζω μοναδικούς ανθρώπους που αναζητούν μοναδικά κοσμήματα!”

Unique Jewels for Unique People

Ολοκληρωμένη τη συλλογή Jo’s Unique Handmade Jewels μπορείτε να τη βρείτε στο «Christmas at The Pop up Project» αυτό το Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Ballroom του King George!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

error: Content is protected !!