ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα ANIW SHAPES στο The Pop up Project «Garden Party» by notos!

The Pop up Project «Garden Party» by notos: Αυτή την Παρασκευή 07 & το Σάββατο 08 Ιουνίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Τα ANIW SHAPES εμπνέονται από την τέχνη και την φύση μέσα από την ματιά μιας γυναίκας που σμιλεύει τα κοσμήματα με βασική αρχή το raw beauty. Μέσα από την τεχνική του χαμένου κεριού (lost wax technique) -μιας αρχαίας μεθόδου που υιοθέτησε η Ελλάδα από την Ασία– η σχεδιάστρια Αννιώ σμιλεύει ένα ένα τα κοσμήματα σε κερί για να τους δώσει την τελική τους μορφή δημιουργώντας ένα χειροποίητο κόσμημα με προσωπική αισθητική.

Οργανικές φόρμες, πλαστικότητα, κίνηση, υφή και θηλυκότητα είναι τα χαρακτηριστικά της μικρογλυπτικής της σχεδιάστριας.

Η ρευστότητα των σχημάτων ακολουθεί τις επιρροές από την Αρχαία Ελλάδα, τη ζωγραφική της Art Nouveau και των συμβολιστών μέσα από την ματιά της σύγχρονης γυναίκας.

Τα ANNIW SHAPES κατασκευάζονται από ασήμι 925 και διατίθενται στο showroom της σχεδιάστριας και online.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop up Project «Garden Party» by notos: Παρασκευή 07 & Σάββατο 08 Ιουνίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Είσοδος Ελεύθερη.

error: Content is protected !!