ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα 60 του Χρόνια γιόρτασε το Ίδρυμα « Η Θεοτόκος» με μια μεγάλη εκδήλωση στο Κολλέγιο Αθηνών!

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν την Ιστορική Αναδρομή στο έργο του Ιδρύματος, με όλους τους σημαντικούς σταθμούς στην κατάκτηση των στόχων του από το 1963.

Το Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών και Νέων με Αναπτυξιακές Διαταραχές «Η Θεοτόκος» γιόρτασε τα 60 χρόνια λειτουργίας του με μια μεγάλη εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, προς τιμήν των ωφελούμενων του Ιδρύματος και των οικογενειών τους.

Ο τεώς Πρωθυπουργός, κος Αντώνης Σαμαράς, απηύθυνε χαιρετισμό και απένειμε βραβεία προσφοράς, μαζί με τον Πρόεδρο, κο Παναγή Καρέλλα

Την εκδήλωση που συντόνισε και παρουσίασε η Πρέσβειρα του Ιδρύματος, κα Ελεονώρα Μελέτη, τιμήσαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, δηλώνοντας την εκτίμηση και την έμπρακτη υποστήριξή τους στο σημαντικό έργο προσφοράς και αγάπης του Ιδρύματος.

Ο κος Αντώνης Σαμαράς, τέως Πρωθυπουργός, η κα Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, εκ μέρους του Πρωθυπουργού, η κα Νίκη Κεραμέως, Υπουργός Εσωτερικών, η κα Δόμνα Μιχαηλίδου, Υφυπουργός Παιδείας, καθώς και η Βουλευτής, κα Ζωή Ράπτη παρευρέθηκαν στην επετειακή εκδήλωση, απηύθυναν χαιρετισμούς και, μαζί με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος, κο Παναγή Καρέλλα, απένειμαν βραβεία προσφοράς στους εθελοντές, αλλά και στους δωρητές και χορηγούς που συνδράμουν το Ίδρυμα «Η Θεοτόκος» με την πολύτιμη υποστήριξή τους και συμβάλλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση του σημαντικού κοινωνικού του έργου.

Η κα Νίκη Κεραμέως, Υπουργός Εσωτερικών
Η κα Δόμνα Μιχαηλίδου, Υφυπουργός Παιδείας, βραβεύει τον Χρήστο Κιούση, ωφελούμενο του Ιδρύματος
Χρήστος Μπαρτσώκας, Ζωή Ράπτη
Η Πρέσβειρα του Ιδρύματος, κα Ελεονώρα Μελέτη, με τον Πρόεδρο, κο Παναγή Καρέλλα

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση αποσπάσματος από την παράσταση Όρνιθες του Αριστοφάνη, από τη Θεατρική Ομάδα του Ιδρύματος «λόγω σκηνής». Η Ομάδα, που δραστηριοποιείται τα τελευταία δέκα χρόνια και αποτελείται από παιδιά και νέους της «Θεοτόκου», απέσπασε το πολύ θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων, που παρακολούθησαν με συγκίνηση το θεατρικό των παιδιών.

Στιγμιότυπο από την παράσταση

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!