ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τίτλοι τέλους για τον γάμο του πρίγκιπα Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ!

Ο πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ αποφάσισαν να βάλουν επισήμως τέλος στην κοινή τους ζωή σύμφωνα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας.

Μετά από 14 χρόνια γάμου, ανακοινώθηκε και επισήμως ότι χώρισαν ο πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας : «Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.
Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας»
.

error: Content is protected !!