ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Σύσσωμο το…Παλιό Χόλυγουντ παραβρέθηκε στις σάλες του Ιδρύματος Σπύρου Λοβέρδου για τους σκοπούς του Lifeline Hellas!

Στο «Κόσμημα» του Τσίλερ που φιλοξενεί τη Βιβλιοθήκη Λοβέρδου πραγματοποιήθηκε ο Αποκριάτικος Χορός με θέμα «Old Holywood» για την ενίσχυση του Νοσοκομείου «Αττικόν».

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου, φιλανθρωπικό αποκριάτικο Gala, υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο Fondazione Aficionados στην Κηφισιά, με θέμα «Old Hollywood». Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συνέχιση του έργου προσφοράς ιατρικού εξοπλισμού στο Νεογνολογικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν». Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της βραδιάς, ενώ μετέφερε τις ευχές της Πριγκίπισσας Αικατερίνης που λόγω των υποχρεώσεων της στο εξωτερικό δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση. Η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου αναφέρθηκε  στο έργο προσφοράς του Lifeline Hellas και στην αφοσίωση της Πριγκίπισσας Αικατερίνης στους φιλανθρωπικούς σκοπούς του.  

Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, Δρ. Άλκηστις Πρίνου

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ, δωρεά του “Mythodea – Ode to Taste” catering, ιταλικά κοκτέιλ και prosecco, δωρεά της εταιρείας «Καρούλιας», εκλεκτό κρασί της εταιρείας «Evritos» και τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά και νερό της εταιρείας «Βίκος».

Marina Tomaceli κόρη του Πρίγκιπα Filimarino Tomaceli και Lorenzo Aragona

Την υπέροχη διακόσμηση επιμελήθηκε η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide.  Επίσης, οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα που προσέφερε η εταιρεία Filorga. Η μπάντα «JeTLAG the band» ξεσήκωσε το κοινό που χόρεψε όλη την βραδιά με το αστείρευτο κέφι της.

JeTLAG the band
Το βράδυ του Σαββάτου στις σάλες του Ιδρύματος Σπύρου Λοβέρδου για τους σκοπούς του Lifeline Hellas!

Με την ευκαιρία των δέκατων έκτων γενεθλίων του, ο εγγονός της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, Αλέξανδρος Andrews τραγούδησε για το Lifeline Hellas.     

Δέσποινα Πορτοκάλη, Δέσποινα Μοιραράκη, Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα
Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, Έμη Τρικάρδου, Νάσια Παπαμανώλη και Γιάννης Σαχίνης
Ο Καθηγητής Δρ. Μελέτιος Δημόπουλος και ο Γιάννης Τρίκαρδος
Γιάννης Σαχίνης, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και Νάσια Παπαμανώλη
Λουκία Κεφαλογιάννη και Όλγα Μπορνόζη
Δρ. Γιώργος Παπαβασιλείου, Αλεξία και Βασίλης Σαβράμης
David Andrews και Γιάννης Αποστολόπουλος

Χρυσοί Χορηγοί Lifeline Hellas: A.S. Marine Ltd., Οικογένεια Τσάνη, Βασίλης Μέρμηγκας Αρκουδέας. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι: Fondazione Aficionados, Mythodea – Ode to Taste, Filorga Laboratoires, ΒΙΚΟΣ, DNA centers, Margariti Dental Clinic, I Heart Prosecco, Villa Cardea, Molinari sambuca, Evritos, Artemide, JeTLAG the band, Davlas & Partners, JGK & Associates, Noesis security & facility services.

Φωτογραφίες: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ/STUDIO PANOULIS
 

error: Content is protected !!