Συνέβη στη Θεσσαλονίκη: Ένα καλοκαιρινό ταξίδι μέσα από τα κοσμήματα της Antonia Karra πλημμυρισμένα από Ελλάδα!
To Bejewel by Thaleia Exarchou παρουσίασε τη νέα συλλογή «Greciana» της Antonia Karra!
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο κοσμηματοπωλείο Bejewel της Θάλειας Εξάρχου στη Θεσσαλονίκη, η επίσημη παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων “Greciana” της Ελληνίδας σχεδιάστριας κοσμημάτων Antonia Karra.




Η συλλογή «Greciana» είναι εμπνευσμένη από τις εικόνες, τις μνήμες και τα συναισθήματα που φέρνουμε μαζί μας μετά από κάθε καλοκαιρινή επιστροφή στην Ελλάδα. Μυρωδιές, σχήματα, χρώματα και παραδοσιακά σύμβολα μπλέκονται αρμονικά σε σύγχρονες δημιουργίες που αποπνέουν το άρωμα του ελληνικού καλοκαιριού και την αυθεντική ομορφιά της χώρας μας.


Το κοινό είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά τα μοναδικά κοσμήματα της συλλογής, τα οποία αναδεικνύουν τη δεξιοτεχνία και το ιδιαίτερο αισθητικό στίγμα της Antonia Karra, με μία ξεχωριστή fashion jewellery εμπειρία που συνδύασε την παράδοση με το σύγχρονο ύφος.














Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της βραδιάς διατέθηκε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Στοργή, ενισχύοντας τον κοινωνικό χαρακτήρα της εκδήλωσης.

