ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Στο Skin Science Club της Lancôme!

Η Lancôme, έχοντας κατακτήσει την κορυφή της σύγχρονης κοσμετολογίας, οργάνωσε μια ημερίδα για δημοσιογράφους και επώνυμους λάτρεις της ομορφιάς, με σκοπό να καλωσορίσει τον ορό ματιών “Rénergie H.C.F. Triple Serum Eye” που μόλις κυκλοφόρησε. Μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς Rénergie, και ειδικότερα του ορού Rénergie H.C.F. Triple Serum για το πρόσωπο, μια νέα προσθήκη ήρθε για να φέρει την επανάσταση: η Lancôme εμπνεύστηκε από την αποτελεσματικότητα των αισθητικών επεμβάσεων και έκανε για ακόμα μια φορά το αδύνατο δυνατό, προσφέροντας εντυπωσιακά, στοχευμένα αποτελέσματα υψηλής απόδοσης για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Ανυπομονώντας να ανακαλύψουν όλα τα μυστικά γύρω από το νέο Triple Serum για τα μάτια, επιλεγμένοι εκπρόσωποι των Μέσων και επώνυμοι φίλοι της μάρκας, έδωσαν το «παρών» με ενθουσιασμό σε ένα πρωτοποριακό Skin Science Club που δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση στο κέντρο της Αθήνας.

Εκεί, είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να παρακολουθήσουν live επιστημονικά πειράματα που αποδεικνύουν την ισχυρή δράση του νέου λανσαρίσματος, αλλά και να συμμετέχουν ενεργά σε μια αποκλειστική συνέντευξη με την Dr. Annie Black, Διεθνή Επιστημονική Διευθύντρια της Lancôme.

ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΩΡΑ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΟΥΛΟΥΚΑΚΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΟΥΜΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΟΥΖΑΝΑ ΚΕΓΓΙΤΣΗ

Η Dr. Black σε απευθείας αναμετάδοση από το Παρίσι και μιλώντας για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, μοιράστηκε με τους προσκεκλημένους την ιστορία πίσω από τη θρυλική σειρά Rénergie, τις φόρμουλες, αλλά και τα επαναστατικά αποτελέσματα που έχουν αναγάγει τη συλλογή στο απόλυτο must-have περιποίησης των τελευταίων δεκαετιών.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!