ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Στους “Κρυφούς Κήπους” της Αγλαΐας Περράκη στην Γκαλερί Tsantilis Art!

Τo βράδυ της περασμένης Πέμπτης, πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό και τον δημοσιογραφικό χώρο έδωσε το παρόν στα εγκαίνια της έκθεσης “Secret Gardens” της βραβευμένης με δύο χρυσά μετάλλια (Λουξεμβούργο, International Biennale- Tuzla) Ελληνίδας καλλιτέχνιδας Αγλαΐας Περράκη, στην Γκαλερί Tsantilis Art μια από τις παλαιότερες και αναγνωρισμένες γκαλερί έργων τέχνης στην Ελλάδα.

Πέτρος Ξενάκης Αγλαΐα Περράκη Αχιλλέας Τσαντίλης Εύα Αγγελοπούλου

Στην έκθεση “Secret Gardens”, με αφετηρία το πλούσιο εικαστικό έργο εμπνευσμένο από τα μαγευτικά τοπία της Κρήτης και τις εξωτικές σκηνές από ταξίδια στο εξωτερικό, εκτέλεσε μια σειρά από δεκαέξι έργα, στα οποία απαθανατίζει εικόνες ελληνικής φύσης, κήπων και τοπίων, μέσα από την προσωπική της καλλιτεχνική οπτική.

Η ομάδα της Γκαλερί Tsantilis Art, ειδικά καταρτισμένη, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες μας σχετικά με την αγορά, τη συλλογή και την εκτίμηση της εκάστοτε αξίας έργων τέχνης και εν γένει αντικειμένων αξίας. Οι συνεργάτες με τη σειρά τους, είτε πρόκειται για πολιτιστικούς φορείς και μουσεία, είτε για μεμονωμένους ιδιώτες συλλέκτες και αγοραστές, έχουν τη βεβαιότητα ότι απολαμβάνουν της καλύτερης εξυπηρέτησης και εισπράττουν προηγμένη τεχνογνωσία.

To βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην Γκαλερί Tsantilis Art
Τζένη Οικονόμου Υβόννη Ντόστα Ναταλία Ρίζου Αγγελική Τσιώνου
Θεοδώρα Μιχαλολιάκου Όλγα Καραβερβέρη Μαρία Κωτρώτσιου
Αλέξανδρος Κασσανδρινός Κατερίνα Θεοχάρη
Πέτρος Ξενάκης Φένυ Μπούζα Αγλαΐα Περράκη Λίλα Νικολάου Χάρης Οικονομόπουλος
Αθανάσιος Χριστόπουλος Σοφία Συμεωνίδου Αχιλλέας Τσαντίλης Αγλαΐα Περράκη Ξένια Συμεωνίδου
Σωτήρης Κομματάς Νίκος Χαρλαύτης
Γιώργος Ντάβλας Γιώργης Λαμπαθάκης

It’s good to know: Η Αγλαΐα Περράκη, γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης. Το 1988 σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών του Πολυτεχνείου Κρήτης. Έργα της βρίσκονται σε μουσεία, ιδιωτικές συλλογές και εκκλησίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!