ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Στη Κέρκυρα, με τα αρώματα του γιασεμιού και της γαζίας…

ekklisiaΣτο πλαίσιο της μετατροπής της Κέρκυρας σε νησί Βιώσιμης Ανάπτυξης και της πρωτοβουλίας με τίτλο «Κέρκυρα 4 Εποχές-Λουλούδι-Άρωμα, Χρώμα, Φρούτο», του Κέντρου UNESCO, που στοχεύει στην αξιοποίηση των πολύπλευρων δυνατοτήτων της νησιού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, μια ακόμη σημαντική εθελοντική δράση, που ανταποκρίνεται στις καίριες προκλήσεις των καιρών μας, προάγοντας ταυτόχρονα την επιχειρηματικότητα, είναι η μετατροπή του χωριού Κορακιάνα, σε χωριό του γιασεμιού και της γαζίας.

children

Η οραματική αυτή πρωτοβουλία του Κέντρου UNESCO Ιονίου, έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και υποστηρίζεται από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας του νησιού, με τη συμμετοχή και την αρωγή εκκλησιαστικών, επιστημονικών και πολιτιστικών φορέων.

grass

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και η προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης αποτελούν δυο από τα επιτακτικότερα αιτήματα των σύγχρονων κοινωνιών.

dance
Τα Ξενοδοχεία “Χανδρή” με την ευγενική προσφορά των γιασεμιών, που θα παραδοθούν στους τοπικούς φορείς προς φύτευση, υλοποιούν με τη χειρονομία τους αυτή και τους δυο προαναφερθέντες στόχους, λειτουργώντας ως παράδειγμα και για πληθώρα άλλων ιδιωτικών οργανισμών. Συγχαρητήρια, έχουμε ανάγκη κι άλλες αντίστιχες πρωτοβουλίες…

flower

error: Content is protected !!