ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Στην Arena!

Ωραία είναι η -τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα- άσκηση στο I-train club που κάνω personal training από τον Ιανουάριο (ανελλιπώς), αλλά σαν την προπόνηση στο αγαπημένο σου άθλημα, δεν έχει…
Και το δικό μου πιο αγαπημένο σπορ στον κόσμο είναι η κολύμβηση. Στην Ομάδα της Βουλιαγμένης από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έως την μετα-εφηβική μου ηλικία, στην πισίνα του σπιτιού στις Σπέτσες τα τελευταία εικοσιπέντε καλοκαίρια. Ναι, είναι η αγαπημένη μου συνήθεια, τον Αύγουστο στο νησί. Τα χιλιόμετρα που κολυμπάω κάθε πρωί μόλις πιώ τον πρώτο καφέ και άλλα τόσα που διανύω λίγο πριν δύσει ο ήλιος, λίγο πριν ετοιμαστούμε για άλλο ένα καλοκαιρινό βράδυ, στο Παλιό Λιμάνι.

Και η ημέρα που πάω στο runner store στο ισόγειο του Golden Hall για να αγοράσω από την Arena (φανατικά, πάντα και μόνο) το κολυμβητικό μαγιό της χρονιάς, τα προπονητικά μου γυαλάκια, την σανίδα και το Hand Paddle για την ενδυνάμωση και την τεχνική, αλλά και βατραχοπέδιλα (αγαπημένα μου αυτά της σειράς “Powerfin Pro” που έχουν σχεδιαστεί για αθλητές κι αθλήτριες της κολύμβησης, που κατεβαίνουν σε αγώνες, και είναι ειδικά για προπόνηση και ενδυνάμωση των ποδιών), θεωρείται -για εμένα τουλάχιστον- η επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν.

Αυτή τη φορά, αγόρασα και το Pull Kick, που είναι ιδανικό για την προπόνηση ώμων και ποδιών. Είναι και μικρή σανίδα και ζώνη πλεύσης, που επιτρέπει τη διαρκή βελτίωση της θέσης μας μέσα στο νερό. Όταν χρησιμοποιείται ως σανίδα είναι ένα εξαιρετικά εύχρηστο εργαλείο για την προπόνηση και την ενδυνάμωση των χεριών, σε διαφορετικά σημεία. Όταν χρησιμοποιείται ως ζώνη πλεύσης το ασύμμετρο σχήμα του εγγυάται εξαιρετική εργονομική εφαρμογή.

The story of my teenage life…

Αν ανατρέξω σε οποιαδήποτε φωτογραφία της παιδικής και εφηβικής μου ηλικίας, με ένα μαγιό Arena θα με δεις, με τα κολυμβητικά μου γυαλάκια και με μία τσάντα που κουβαλούσε τις σαγιονάρες και το σκουφάκι του πόλο. Βιώματα και αναμνήσεις που αγαπάω και φυλάω σαν τον πιο πολύτιμο θησαυρό.

Τι να λέμε τώρα…

error: Content is protected !!