ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Στα «Κελάρια της Σπονδής»!

Το Michelin starred εστιατόριο καλωσορίζει το 2024 με μια σειρά οινικών και γαστρονομικών εκδηλώσεων!

Σπονδή και οίνος είναι ο ιερός δεσμός που μας ενώνει με το Θείο. Όροι άρρηκτα συνδεδεμένοι από την αρχαιότητα. Μία νέα ιστορία ξεκινάει, τα «Κελάρια της Σπονδής», μία συνεργασία που βασίζεται στο κοινό όραμα της τόλμης, στις αισθήσεις και στη διαχρονικότητα. Ξεπεράστε τα όρια του χρόνου και αφεθείτε σε μία μοναδική εμπειρία μυστικών συναντήσεων στο Κελάρι της Σπονδής. Σπάνιες μέσα από το χρόνο ετικέτες συνδυάζονται με τέχνη και αρμονία από τον executive chef Arnaud Bignon. Ανακαλύψτε τα καλά κρυμμένα «μυστικά» των εμβληματικών οινοποιείων της Ελλάδος και αφεθείτε σε συνθέσεις που αγκαλιάζουν τις αισθήσεις ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Τα πρώτα από τα «Κελάρια» που θα ανοίξουν είναι τα εξής:

19 Ιανουαρίου Κτήμα Γεροβασιλείου
9 Φεβρουαρίου Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη
1η Μαρτίου Κτήμα Αργυρού

Για κρατήσεις μπείτε εδώ, θα ισχύσει περιορισμένος αριθμός κρατήσεων ανά εκδήλωση.

error: Content is protected !!