ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πρόσκληση στο Delta από την Darphin!

Με ένα λαμπερό Press Event γιόρτασε η Darphin την άφιξη του νέου και άκρως επαναστατικού Éclat Sublime Dual Rejuvenating Micro-Serum, στο εστιατόριο Delta του Stavros Niarchos Foundation.

Εκπρόσωποι των Μέσων, Celebrities και influencers έδωσαν ραντεβού σε ένα από τα πιο πολυτελή εστιατόρια της Αθήνας, διακεκριμένο με Michelin star, ώστε να μυηθούν στον κόσμο της Darphin και να ξεκλειδώσουν τη λάμψη της επιδερμίδας τους.

Στην παρουσίαση του επαναστατικού Éclat Sublime Dual Rejuvenating Micro-Serum στο εστιατόριο Delta του Stavros Niarchos Foundation.
Τζίνα Σμαριανάκη
Χρύσα Τζώρτζη

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το κοινό συνεπήρε η παρουσίαση της Χρύσας Τζώρτζη, Διευθύντρια Εκπαίδευσης της μάρκας, η οποία ανέλυσε την επιστήμη πίσω από το νέο λανσάρισμα. Αναλυτικότερα, ανέλυσε τη σημασία της υγείας του δερματικού φραγμού και πώς συντελεί στη δέσμευση της υγρασίας και της προστασίας της επιδερμίδας από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και τη ρύπανση.

«Ένας νέος ορίζοντας ανατέλλει στην ομορφιά, με την άφιξη του Éclat Sublime Dual Rejuvenating Micro-Serum, οδηγώντας σε μία πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γιορτάζουμε το νέο αυτό λανσάρισμα με τόσους σπουδαίους ανθρώπους και συνεργάτες», δήλωσε η Αλεξάνδρα Βενούκα, Consumer Marketing Manager Darphin.

Το νέο Éclat Sublime Dual Rejuvenating Micro-Serum
προάγει την παραγωγή ceramides από την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα την άμεση
ενδυνάμωση του δερματικού φραγμού, συντελώντας σε άκρως νεανική και σφριγηλή επιδερμίδα.

error: Content is protected !!