ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ποιος θέλει να παίξει μπάσκετ με τον Brent Pretway στην Costa Navarino;

Πολύ φλερτάρω με την ιδέα μίας απόδρασης φέτος το καλοκαίρι στην Costa Navarino. Όχι για να παίξω μπάσκετ, αλλά μία που με ξεσήκωνε τις προάλλες η Χαρά Καίσαρη με όλα αυτά τα υπέροχα “μυστικά” που μου εξιστορούσε, μία που όλες -μα όλες;-οι φίλες της Ελμίνας που θα πάνε και φέτος στην …Disneyland της Μεσσηνίας, ε, δεν θέλεις και πολύ για να βρεθείς στον παράδεισο

ok

Και τώρα, μαθαίνω και άλλα…Μικροί και μεγάλοι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν φέτος το καλοκαίρι την ευκαιρία να συνδυάσουν τις διακοπές τους με το αγαπημένο τους άθλημα, στο Navarino Dunes της Costa Navarino. O MVP του All Star Game και νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων Brent Petway, ηγείται του προγράμματος «Brent Petway & Friends» που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 12 Ιουλίου.

Basketball court

Ο Brent Petway και οι διάσημοι φίλοι του – διεθνείς παίκτες του μπάσκετ, πρωταθλητές Ευρώπης, μέλη της Εθνικής ομάδας και γνωστοί προπονητές- θα μοιραστούν τα μυστικά του δημοφιλούς αθλήματος με όσους θέλουν να απολαύσουν το σπορ κατά τη διαμονή τους στα ξενοδοχεία The Westin Resort, Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, θα γνωρίσουν τους κανονισμούς και τις τεχνικές του μπάσκετ, θα αναπτύξουν ειδικές φυσικές και αγωνιστικές ικανότητες, θα βελτιώσουν τις ατομικές αλλά και τις ομαδικές τους δεξιότητες, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ προδιαγραφών FIBA. O δημοφιλής μπασκετμπολίστας και οι φίλοι που θα τον πλαισιώνουν, θα συζητήσουν και θα παίξουν με όσους λάβουν μέρος, προσφέροντας τους μια μοναδική εμπειρία. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται τόσο από τον Brent Petway όσο και από τον προπονητή της ομάδας του Ρεθύμνου Θανάση Γιαπλέ και στο τέλος του προγράμματος θα απονεμηθεί στα παιδιά του basket camp ένα ειδικό “Πιστοποιητικό Συμμετοχής.

navarino

Mε δύο ξεχωριστά προγράμματα, ένα basket camp 5 ημερών αποκλειστικά για παιδιά το πρωί (10:00-14:30) και ένα ανοικτό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες το απόγευμα (15:30-19:30), μικροί και μεγάλοι θα συμμετέχουν σε αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, με προπονήσεις, συζητήσεις και ειδικά tips εκμάθησης.

Παράλληλα, όλοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πολλά ακόμη αθλήματα στο σύγχρονο αθλητικό κέντρο του Navarino Dunes. Εννέα αθλήματα ρακέτας, καταδύσεις και άλλα θαλάσσια σπορ όπως wind surfing και kite-surfing, ποδηλασία και εκδρομές πεζοπορίας στη Μεσσηνιακή φύση αλλά και μαθήματα γκολφ στα δύο signature γήπεδα της Costa Navarino, συμπληρώνουν μία γεμάτη καλοκαιρινή αθλητική εμπειρία.

error: Content is protected !!