ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Παρουσιάζοντας» τα ιδανικά Χριστούγεννα!

Ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών, η Χριστουγεννιάτικη περίοδος ξεκινά μόλις βλέπεις τα πάντα τριγύρω σου γιορτινά. Βρέχει, χιονίζει, με ήλιο ή με κρύο, τα Χριστούγεννα τα νοιώθεις με τη γεύση του πρώτου panettone στα χείλη. Με την εικόνα των μελομακάρονων στις βιτρίνες των πιο ντελικάτων ζαχαροπλαστείων και με τη μυρωδιά του καβουρδισμένου αμύγδαλου από τους κουραμπιέδες. Την έναρξη της πιο όμορφης περιόδου του χρόνου την αισθάνεσαι. Μιλάς με τους φίλους σου για αποδράσεις σε παραμυθένια βουνά και για γιορτινά τραπέζια.

Την έναρξη της πιο όμορφης περιόδου του χρόνου την αισθάνεσαι…

Κλείνεις τα μάτια και στο μυαλό σου έρχονται η μία εικόνα πίσω από την άλλη από περασμένα Χριστούγεννα των πιο όμορφων σου χρόνων. Των παιδικών. Τα βαριά λινά τραπεζομάντιλα συνδυασμένα με τα κόκκινα ράνερ.

Ο ήχος από τα κρυστάλλινα ποτήρια όταν τσουγκρίζουν ευχές και δίπλα τους τα ολόχρυσα στολίδια και οι εντυπωσιακές μπάλες. Τα γυαλισμένα μαχαιροπίρουνα, τα μεγάλα μπολ με τα μαρόν γλασέ και οι υπέροχες φρουτιέρες με τα πιο όμορφα ρόδια, αγορασμένα από τον πλανόδιο πωλητή, που σου τα δίνει συνοδευόμενα με ένα “Καλή Χρονιά”.

Και μετά ανοίγεις με ένα χαμόγελο τα μάτια σου, και τα βλέπεις όλα μπροστά σου, στο ανανεωμένο κατάστημα «Παρουσίαση» στο ισόγειο του Golden Hall, εκεί που βρέθηκα για να επιλέξω όλα όσα θέλω να προσφέρω στο σπίτι μου, αυτές τις γιορτές.

Η «Παρουσίαση» είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων στην Ελλάδα με πορσελάνες, μαχαιροπίρουνα, κρύσταλλα, δώρα, είδη κουζίνας, λευκά είδη και έπιπλα.

Σήμερα η «Παρουσίαση» αριθμεί 39 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι συλλογές των προϊόντων της αποτελούνται από επώνυμες προτάσεις διάσημων οίκων και σχεδιαστών του εξωτερικού, οι οποίοι έχουν εμπιστευθεί στην «Παρουσίαση» την αποκλειστική εκπροσώπησή τους στην Ελλάδα. WMF, Rosenthal, Villeroy & Boch, Thomas, Hutschenreuther, Lenox, Alfi, Riedel, KitchenAid, Leonardo είναι μόνο μερικοί από αυτούς. 

Το “καλό” είναι πως εδώ θα τα βρεις όλα. Το …“κακό” πως θα τα θέλεις και όλα!

Και τώρα, επιστρέφοντας σπίτι και καθώς τοποθετώ με ενθουσιασμό όλα όσα επέλεξα από την «Παρουσίαση», βλέπω έξω από τις τζαμαρίες τον ήλιο να προσπαθεί να μας ξεγελάσει με τα παιχνίδια του και τις δυνατές του αχτίδες, όμως, η αλήθεια είναι πως η γιορτή είναι εδώ. Και η «Παρουσίαση» την κάνει ακόμη πιο συναρπαστική από όσο είναι.

Let the magic begin!

error: Content is protected !!