ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Παρίσι: Καλεσμένοι στο exclusive Christmas Party του Γιάννη Σεργάκη στο Le Bon Marché!


November at Le Bon Marché!

Και αφού σου πρότεινα ό,τι πιο “hot” συμβαίνει τώρα στο Μιλάνο, να σου πω πως αν βρίσκεσαι στο Παρίσι -το οποίο φοράει ήδη τα πιο γιορτινά του- ίσως ο πιο “sophisticated” Έλληνας σχεδιαστής κοσμημάτων, ο Γιάννης Σεργάκης διοργανώνει ένα super exclusive Christmas Party στην πιο αγαπημένη του πόλη στον κόσμο, στο Παρίσι, και συγκεκριμένα στο απόλυτα εστέτ Le Bon Marché!

Κάτω από τις γυάλινες στέγες της 24 Rue de Sèvres ξεκινά η μαγεία των Χριστουγέννων. Οι εορταστικές γιρλάντες στροβιλίζουν στον ρυθμό της γιορτής, οι τεράστιες μπάλες αστράφτουν και ένα glitter shower σε οδηγεί στο πρώτο μεγάλο πάρτι των Χριστουγέννων. Ναι, δεν υπάρχει αμφιβολία, το Le Bon Marché Rive Gauche έχει φορέσει τη “στολή του φωτός”, έτοιμο να μας υποδεχθεί για τους glamorous εορτασμούς που θα κλείσουν πανηγυρικά την αυλαία της χρονιάς!

Αύριο Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, από τις 3:00 το μεσημέρι έως τις 8:00 το απόγευμα, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις τον δημιουργό που έχει στρέψει το βλέμμα του στις ξένες αγορές και γοητεύει με τη δική του προσωπική ματιά στα πράγματα. Ο Γιάννης Σεργάκης, χωρίς αμφιβολία ένας απ’ τους κυριότερους εκπροσώπους της τάσης αυτής, έχει ονειρευτεί ένα απόλυτα festive setting για το Χριστουγεννιάτικο αυτό πάρτι, που όπως είπε χαρακτηριστικά στο Fay’s Control θα έχει Παριζιάνικη φινέτσα και ελληνικό άρωμα! “Let’s welcome the holiday season together in sparkle !” μας ξεσηκώνει και μας προσκαλεί όλους ο γνωστός δημιουργός.

error: Content is protected !!