ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Παίζουμε Γαϊτανάκι;

Θα παραμείνετε Αθήνα το επόμενο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς; Σας έχω πρόταση: Ο «Ελληνικός Κόσμος» «ντύνεται» και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σ΄ ένα ολοήμερο αποκριάτικο πάρτι γεμάτο μουσική, χορό, παιχνίδια και αποκριάτικα εργαστήρια, την άλλη Κυριακή 17 Μαρτίου.

maskaOK
Μια σειρά από αποκριάτικες δραστηριότητες συμπληρώνουν τις παραστάσεις, τις εκθέσεις, τις προβολές εικονικής πραγματικότητας και τα κυριακάτικα εκπαιδευτικά προγράμματα του «Ελληνικού Κόσμου», παρασύροντας τις διαθέσεις σε ξέφρενους ρυθμούς διασκέδασης και χαράς!
Μικροί και μεγάλοι φορούν τη στολή τους και συμμετέχουν σ’ ένα ολοήμερο ξεφάντωμα στον «Ελληνικό Κόσμο», από τις 10.00 μέχρι τις 18.00
Σε ποια εποχή θα θέλατε να μεταφερθείτε; Ντυθείτε ανάλογα και ελάτε να ζήσετε στο ρυθμό της μουσικής κάθε εποχής!
gaitanakiΤρία θεματικά μουσικά 40λεπτα με το Κουαρτέτο Εγχόρδων Crescento (βαλς-ντίσκο, λάτιν και μάμπο-παιδικά) παρασύρουν μικρούς και μεγάλους στο χορό. Θυμάστε το γαϊτανάκι; Κυριακή της Αποκριάς και τα χρώματα από το γαϊτανάκι μπλέκονται ξέφρενα στα χέρια των μικρών μας φίλων. Ήχοι, ρυθμοί και χρωματική πανδαισία συνδυάζονται απόλυτα στο κατεξοχήν έθιμο των αποκριών. Πολύχρωμες κορδέλες τυλίγονται και ξετυλίγονται γύρω από το κεντρικό κοντάρι, στο Φουαγέ του «Ελληνικού Κόσμου».
Απαραίτητο συμπλήρωμα στο αποκριάτικο κλίμα, τι άλλο, το αποκριάτικο καπέλο!
Στο ειδικό εργαστήρι που έχει στηθεί στο Φουαγέ του «Ελληνικού Κόσμου» τα παιδιά φτιάχνουν τα δικά τους ξεχωριστά καπέλα, μεταμορφώνονται και ταξιδεύουν σε κόσμους φανταστικούς!

apokriatikoOK

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, Ταύρος

error: Content is protected !!