ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πάμε για μπύρα;

AMSTELΤα ποτά που προτιμώ είναι δύο και ήμουν απόλυτη: Κρασί ή Μαργαρίτα. Και Σαμπάνια. Απλά μετά από λίγο σε κουράζει κάπως… Δεν μου αρέσει να πειραματίζομαι, δεν μου αρέσουν τα πολλά χρώματα μέσα στο cocktail μου, και όσο κι αν το προσπάθησε η Carrie Bradshaw, fan του Cosmopolitan δεν έγινα. Άντε και κανένα ποτήρι παγωμένο ούζο το καλοκαίρι στην παραλία ή στο εστιατόριο του Ορλώφ στις Σπέτσες. Και καμιά παγωμένη μπίρα. Πράσινη! Μέχρι προχθές που με προσκάλεσε ο Νικόλας για lunch break και μπήκα στον πειρασμό να δοκιμάσω μία Amstel Radler. Η επιλογή δεν έγινε τυχαία μιας και από την μία δεν ήθελα να πιω μεσημεριάτικα, από την άλλη με κάτι ήθελα να συνοδέψω το υπέροχο γεύμα μου. “Πάρτε μία Radler” μου πρότεινε η ευγενέστατη κυρία που πήρε την παραγγελία μας για να συνεχίσει: Περιέχει μόνο 2% αλκοόλ, ενώ ο χυμός του φρέσκου λεμονιού θα σας ενθουσιάσει. Όσες κυρίες έρχονται για business lunches, αυτήν διαλέγουν”. Πόσο δίκιο είχε! Ένα μπουκάλι μπύρας που περιέχει ελάχιστες θερμίδες , ελάχιστο αλκοόλ, ενώ η γεύση της ήταν απίθανη και με ξεδίψασε αμέσως! Και άκου σύμπτωση, σήμερα, έφτασε στο mail μου η εξής πρόσκληση:
To St. George Lycabettus σε συνεργασία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία διοργανώνει ένα φεστιβάλ μπίρας στο La Suite Lounge όπου μας προσκαλούν την Τετάρτη 20 Μαρτίου να απολαύσουμε ένα ταξίδι στο κόσμο της μπίρας αρμονικά δεμένο με gourmet γεύσεις από τον πολυβραβευμένο chef , Βασίλη Μήλιο στην τιμή των 35€ κατ’άτομο οπού το κάθε πιάτο συνοδεύεται από την κατάλληλη μπίρα,μέσα από την πλούσια γκάμα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

lycabettus

Και όχι μόνο. Στα εγκαίνια την Τετάρτη 20 Μαρτίου , o γνωστός πλέον σε όλους Stand up Comedian , Λάμπρος Φισφής (Κάψε το σενάριο – Mega Channel) έρχεται στο La Suite Lounge να μας ταξιδέψει σε ένα κωμικό μονόλογο που αγγίζει τα πάντα και τίποτα. Από την συμπεριφορά στα εστιατόρια μέχρι το τι κάνει έναν Έλληνα, Έλληνα.

Ο comedian , Λάμπρος Φισφής

Ο comedian , Λάμπρος Φισφής

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει έως και την Σάββατο 30 Μαρτίου όπου προσκεκλημένοι θα αφεθούν στη σαγήνη των μοναδικών αρωμάτων, των πλούσιων και εκλεπτυσμένων γεύσεων και των εντυπωσιακών χρωμάτων της μπίρας, χαρακτηριστικά που την έχουν αναδείξει όχι μόνο σε δημοφιλές ποτό αλλά και σε επιλογή των connoisseurs της σύγχρονης γαστρονομίας για τη συνοδεία gourmet εδεσμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την Μανουέλλα Λαιμού 210 7234435 / 6946572900

error: Content is protected !!