ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο chef Nobu Matsuhisa στο Matsuhisa Paros, για το παραδοσιακό Sake Ceremony!

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία του διάσημου σεφ Nobu Matsuhisa, το Matsuhisa Paros εγκαινίασε επίσημα τη σεζόν, πραγματοποιώντας το παραδοσιακό Sake Ceremony.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΣΑΓΚΡΙΔΗΣ, ΚΑΘΡΙΝ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΥ, EMILIA BECHRAKIS-SERHANT, NOBU MATSUHISA

Το νέο εστιατόριο, που άνοιξε τις πόρτες του μέσα στο Avant Mar Hotel πέρυσι το καλοκαίρι, υποδέχθηκε τους επισκέπτες του σε μια βραδιά γεμάτη γεύσεις και χαρά.

Η τελετή Sake, μια αρχαία ιαπωνική παράδοση που περιλαμβάνει το σπάσιμο με ξύλινο σφυρί και το άνοιγμα ενός στρογγυλού καπακιού βαρελιού με σάκε, συμβολίζει την αρμονία και την καλή τύχη. Αυτή η τελετουργία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επίσημης έναρξης κάθε εστιατορίου Matsuhisa παγκοσμίως.

ΚΑΘΡΙΝ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΥ, ΤΙΤΙΝΑ ΠΑΤΕΡΑ, EMILIA BECHRAKIS-SERHANT

Κατά τη διάρκεια των επίσημων εγκαινίων, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δροσερά καλοκαιρινά cocktails και signature Matsuhisa bites, θαυμάζοντας τη μαγευτική θέα της θάλασσας.

Επιπλέον, η τελετή συνδυάστηκε με το Nobu Food Festival, το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Πάρο, παρουσία του κορυφαίου σεφ Nobu Matsuhisa.

error: Content is protected !!