ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών υπερήφανος «Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής» της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής!

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ανέλαβε «Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής» (Official Medical Partner) της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) παρέχοντας την πλήρη ιατρική υποστήριξη στις Ελληνίδες αθλήτριες και στους Έλληνες αθλητές της Προ-Παραολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, καθώς και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Η δημοσιογράφος και συντονιστής της συζήτησης Μαρία Ζαφειράτου, ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο χρυσός Παραολυμπιονίκης κολύμβησης Γιώργος Καπελάκης, o Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Dr. Βασίλης Αποστολόπουλος και οΕντεταλμένος Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού κ. Παύλος Ευθυμίου

Η συνεργασία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή έγκειται στην ολοκληρωμένη προσφορά ιατρικών καλύψεων με διαγνωστικές και ιατρικές εξετάσεις, χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλείες, και σε τυχόν ιατρικές ανάγκες και περιστατικά που ενδέχεται να προκύψουν καθ΄ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των αθλητών κατά τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Στιγμιότυπο από τα μέλη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και τα μέλη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής

Όπως εξήγησε ο Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών: «Με αίσθημα ευθύνης και υπερηφάνειας ο Όμιλος αγκαλιάζει έμπρακτα από σήμερα την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα. Οι αθλήτριες και οι αθλητές μας, αποτελούν το ύψιστο παράδειγμα υπέρβασης, και σύσσωμος ο Όμιλός μας στέκεται ήδη στο πλευρό τους για κάθε τους ιατρική ανάγκη, προληπτική η θεραπευτική προκειμένου να συνεχίζουν τον αγώνα τους με ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά και δύναμη!» Ενώ, από την πλευρά του, ο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Καπελλάκης δήλωσε: «Για την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, η συνεργασία με τον μεγαλύτερο Ιατρικό Όμιλο της Ελλάδας είναι πολύ σημαντική με προοπτική να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη».

error: Content is protected !!