ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο Χόρχε Μπουκάι και ο γιoς του, Ντεμιάν, στην Αθήνα!

Ο διάσημος ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής και συγγραφέας Χόρχε Μπουκάϊ και ο γιος του Ντεμιάν, θα παρουσιάσουν τα βιβλία τους Τα τρία ερωτήματα και Απιστία, αντίστοιχα.

Ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής, αλλά κυρίως δημοφιλής συγγραφέας και γοητευτικός αφηγητής που οι ιστορίες και τα βιβλία του δημιουργούν θερμούς αναγνώστες και φανατικούς οπαδούς, ο Χόρχε Μπουκάι και ο γιoς του, Ντεμιάν, έρχονται στην Αθήνα για την παρουσίαση των τελευταίων τους βιβλίων, τη Δευτέρα 29 Μαίου στις 18:30, στο Βυζαντινό και Χριστιανικό  Μουσείο.

Καλεσμένοι των εκδόσεων opera, οι δυο συγγραφείς θα παρουσιάσουν τα βιβλία τους Τα τρία ερωτήματα (Χόρχε Μπουκάι)  και Απιστία (Ντεμιάν Μπουκάι). Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει την παρουσίαση μόνο με Δελτία Εισόδου που θα διανέμονται Πέμπτη και Παρασκευή, 25 και 26 Μαΐου, 9:30 – 14:30 από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων opera (Κωλέττη 23Α, Εξάρχεια) και Σάββατο και Κυριακή, 27 και 28 Μαΐου, 12:00 – 17:00 από το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο (Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 22).

Την Τρίτη, 30 Μαΐου, ο Χόρχε και ο Ντεμιάν Μπουκάι θα υπογράψουν τα βιβλία τους στο Βιβλιοπωλείο Public Συντάγματος (Καραγιώργη Σερβίας 1) από τις 18:00 έως τις 20:00.

Στο βιβλίο του Τα τρία ερωτήματα, ο Χόρχε Μπουκάι παρουσιάζει μια προσωπική καταγραφή των «δρόμων» που, όπως λέει, είναι αναγκαίο να διατρέξει κάθε άνθρωπος που αναζητά την προσωπική του ολοκλήρωση, απαντώντας σε τρία βασικά υπαρξιακά ερωτήματα: ποιος είμαι, πού πηγαίνω, με ποιον. Από την πλευρά του, ο Ντεμιάν Μπουκάι επανεξετάζει στο βιβλίο του τη λογική των παγιωμένων απόψεων για το πάντα επίκαιρο θέμα της απιστίας, και προτείνει κάποια νέα «μέτρα και σταθμά», προσαρμοσμένα στη σημερινή εποχή.

error: Content is protected !!