ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο οίκος Juliette Has A Gun παρουσίασε το νέο άρωμα Ode to Dulleness!

Τετάρτη μεσημέρι, και η ατζέντα μου υπενθυμίζει το lunch που είμαι προσκεκλημένη από την αγαπημένη μου Καθλήν Μακροπούλου στην Αθηναϊκή Λέσχη, αφού πρώτα περάσω από το Χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο attica στο City Link, όπου η Beauty Vibes του οίκου Juliette Has A Gun, διοργανώνει την παρουσίαση του νέου αρώματος του οίκου, Ode to Dullness.

Φαίη Μπέη, Κατερίνα Μαντά

Follow me…


Με cozy διάθεση, παρουσιάστηκε το νέο άρωμα , Ode to Dullness η σύνθεσή του οποίου δημιουργεί οικειότητα, με νότες κορυφής από αστεροειδή γλυκάνισο και φρέζια, λαμπερές νότες καρδίας από σανταλόξυλο, άνθος κασμίρ και λευκές πινελιές από σπόρους τόνκα και musk.

Ελίνα Καλιτζάκη

To νέο άρωμα του οίκου αποτελεί έναν ευρηματικό διάλογο, ανάμεσα στην κοινοτοπία και την ποίηση, που έχει κάθε άνθρωπος μέσα του. Η μπλε -γκρι απόχρωση του μπουκαλιού προκαλεί συναισθήματα ηρεμίας και γαλήνης ενώ η μπορντό πινελιά φέρνει μια αίσθηση εκλεπτυσμένης θηλυκότητας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν beauty experts, influencers και δημοσιογράφοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ότι πίσω από τη φαινομενική πλήξη μπορεί να κρύβεται συχνά κάτι το εξαιρετικό. Με το Ode to Duleness η εξαιρετική ποίηση μπορεί να ανακαλυφθεί στην πιο ανιαρή καθημερινότητα.

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Μαρία Δεληγιαννάκη
Ιωάννα Βλάχου, Ναταλία Αρσενικού, Ελένη Μπουγιούκλη
Τζωρτζίνα Καρνέση, Μαρίνα Κουταρέλλη

error: Content is protected !!