ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο διακεκριμένος Γάλλος κοσμηματοποιός Elie Top σε ένα exclusive Trunk Show στο i – D Fine Jewellery!

Με μία μακρά πορεία σε ιστορικούς οίκους μόδας όπως οι Yves Saint Laurent και Lanvin και ένα ασίγαστο πάθος για το χειροποίητο κόσμημα, ο Elie Top έχει καθιερωθεί ως ηγετική φυσιογνωμία στον κόσμο του εκλεκτού κοσμήματος.

Το i-D Fine Jewellery, ένα σημείο αναφοράς για το εκλεπτυσμένο κόσμημα, ανακοινώνει με ενθουσιασμό ένα συναρπαστικό trunk show με καλεσμένο τον καθιερωμένο Γάλλο σχεδιαστή κοσμημάτων Elie Top. Στις 13 και 14 Ιουνίου, οι λάτρεις του κοσμήματος θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον σχεδιαστή και την τελευταία του συλλογή, που φέρει τον τίτλο «Twist» στο κατάστημα του i – D Fine Jewellery επί της οδού Κανάρη στο Κολωνάκι από τις 13:00 – 19:00.

Elie Top

Με μία μακρά πορεία σε ιστορικούς οίκους μόδας όπως οι Yves Saint Laurent και Lanvin και ένα ασίγαστο πάθος για το χειροποίητο κόσμημα, ο Elie Top έχει καθιερωθεί ως ηγετική φυσιογνωμία στον κόσμο του εκλεκτού κοσμήματος.

Η αστείρευτη φαντασία του, αλλά και η πολυετής συνεργασία του με τον θρυλικό couturier Alber Elbaz του οίκου Lanvin συγκεκριμένα, οδήγησαν τον ευφυή καλλιτέχνη στη δημιουργία κοσμημάτων που θυμίζουν κειμήλια και μεταφέρουν στο σήμερα το ρομαντισμό περασμένων εποχών.

Οι συλλογές του φημίζονται για τον αριστοτεχνικό συνδυασμό ιστορικών επιρροών και σύγχρονης αισθητικής ενώ με τις πληθωρικές δημιουργίες του έχει δώσει μία νέα πνοή στον όρο statement jewelry.

Η νέα του συλλογή «Twist» που θα παρουσιάσει στην Αθήνα αποτελεί απόδειξη της απαράμιλλης ικανότητας του να συνδυάζει την κλασική κομψότητα με το σύγχρονο στυλ και στοχεύει να επαναπροσδιορίσει την πολυτέλεια, ενσαρκώνοντας την ουσία του μινιμαλισμού και της διαχρονικής ομορφιάς. Κάθε κομμάτι είναι σχολαστικά επιμελημένο, αντανακλώντας μία αρμονική ισορροπία μεταξύ της γεωμετρικής ακρίβειας, της φυσικής ρευστότητας αλλά και της τολμηρής δημιουργικότητας.

Η φυσική παρουσία του σχεδιαστή στο κατάστημα του i-D Fine Jewellery στο Κολωνάκι αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία για το εκλεκτό κοινό του να γνωρίσει τον οραματιστή κοσμηματοποιό, τις δημιουργίες του αλλά και την έμπνευση και δημιουργική διαδικασία που οδήγησαν στην υλοποίηση της εν λόγω συλλογής. To trunk show του Elie Top που θα κάνει το ντεμπούτο του στις 13 Ιουνίου είναι μία γιορτή της καλλιτεχνικής αριστείας και του κοινού πάθους που μοιράζονται με την Ειρήνη Ντέρου και το i – D Fine Jewellery για την υψηλή κοσμηματοποιία . Οι παρευρισκόμενοι καλούνται να αφεθούν στον κόσμο του Elie Top, εξερευνώντας τις ιστορίες που υφαίνονται σε κάθε κομμάτι της συλλογής «Twist».

error: Content is protected !!