
«Τώρα βρήκες να πας, που λείπω ταξίδι?», έρχεται σε χρόνο dt η απάντηση της κόρης μου από την Φλωρεντία, που έχει πάει εκδρομή με το σχολείο της. Η απάντηση αυτή αφορούσε την εικόνα που της έστελνα μέσα από το Sephora στο Golden Hall, για ένα lipstick που μου είχε ζητήσει, και ήθελα να επιβεβαιώσω πως πρόκειται όντως για το love shine candy glaze νούμερο 5 του YSL.


Και όχι, δεν βρήκα τώρα να πάω για καλλυντικά στα τρία πιο αγαπημένα της καταστήματα στο επίσης πιο αγαπημένο της Εμπορικό Κέντρο. «Έτυχε να έχω κλείσει σήμερα για ένα χτένισμα στον GEORGIOS DOUDESSIS , και μέχρι να φτάσει η ώρα του ραντεβού πάω για ομορφιές τόσο στο Sephora, όσο στο LUSH και στο Fresh Line ». «Ε, αυτό λέω και εγώ, τώρα βρήκες? Και τι δεν θα ‘δινα να ήμουν εκεί μαζί σου…». Και να φανταστείς πως είναι στη Φλωρεντία…
Follow me…
Και εγώ θα ήθελα πολύ να ήταν τώρα εδώ μαζί μου, αν και θα πρέπει να συνηθίζω σιγά σιγά στην ιδέα πως σε λίγους μήνες η Ελμίνα θα φύγει για σπουδές και θα μου λείπει όλο και περισσότερο η παρέα της στις…ομορφιές μας. Σε κάθε περίπτωση, νομίζω πως σε κάθε 17χρονη αυτού του πλανήτη, το Sephora είναι ο πραγματικός παράδεισος της. Και όσο είμαι εδώ μέσα, η συντροφιά της κόρης μου, να διαλέγουμε παρέα τα καλύτερα καλλυντικά από όλες αυτές τις συγκλονιστικές συλλογές, μου λείπει ακόμη πιο πολύ.


Το περιβάλλον του Sephora, εδώ στον πρώτο όροφο του Golden Hall, χαρακτηρίζεται από λιτή πολυτέλεια ώστε να αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο τα καλλυντικά προϊόντα, ενώ το πάντα εξειδικευμένο προσωπικό απαντά σε κάθε μου απορία. Που η αλήθεια είναι πως αν ήταν εδώ η Ελμίνα, θα μου την έλυνε αυτή…


Στα Sephora δίνεται η μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογής σε επώνυμες μάρκες και προϊόντα επιλεκτικής ή αποκλειστικής διάθεσης τα οποία εκπροσωπούν κάθε νέα μεγάλη και πρωτοποριακή τάση στον χώρο της ομορφιάς. Επίσης, μέσω της Κάρτας club SEPHORA, που εννοείται πως διαθέτουμε τόσο η κόρη μου όσο και εγώ, μας παρέχονται μοναδικά προνόμια όπως ειδικές τιμές, προσφορές, δώρα, προσωπική περιποίηση κ.α..


Μία τεράστια ποικιλία από δώρα με βγάζει από το αδιέξοδο για το τι να επιλέξω για τις φίλες της Ελμίνας που γιορτάζουν αυτές τις ημέρες.






Επόμενος «Ναός» ομορφιάς, στο Fresh Line φυσικά! Κρατάει χρόνια, όχι μόνο αυτή η κολόνια (το Mandarin & Orange της Fresh Line δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο) αλλά η μεγάλη μου αδυναμία στα ολόφρεσκα αυτά καλλυντικά.


Caring Naturally Since 1992!


Από το 1992, η Fresh Line μας χαρίζει μοναδικές εμπειρίες ομορφιάς και απόλαυσης, θέτοντας νέα πρότυπα. Με μοναδική τεχνογνωσία και αγάπη για την παράδοση, μετατρέπει -τόσο φυσικά- τα δώρα της ελληνικής γης σε πολυτελή προϊόντα περιποίησης σώματος, μαλλιών και προσώπου, με υψηλά ποσοστά φυσικότητας.


Κάθε δημιουργία της Fresh Line, είναι μια ιστορία έρευνας, επιστήμης και σεβασμού προς τη φύση, αντικατοπτρίζοντας την ψυχή της Ελλάδας. Με έμπνευση από τον ελληνικό ήλιο, το ελληνικό αυτό brand αναζητάει την ομορφιά σε κάθε στιγμή, και υιοθετώντας μια ολιστική προσέγγιση στην ευεξία δημιουργεί καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα.


Αποκαλύπτοντας την αγνότητα και την αρμονία των φυσικών συστατικών, η Fresh Line αναπτύσσει αποτελεσματικές συνθέσεις με υφές που προσφέρουν μια αίσθηση πολυτέλειας, και αρώματα που ξυπνούν συναισθήματα και μνήμες.


«Στη Fresh Line πιστεύουμε στην αστείρευτη δύναμη της προσφοράς. Κάθε χρόνο σχεδιάζουμε προτάσεις δώρων γεμάτες πρωτοτυπία και φαντασία, μετατρέποντας κάθε στιγμή σε μια ευκαιρία να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας τα πιο όμορφα συναισθήματα», μου τονίζει με εύλογη υπερηφάνεια η υπέροχη υπάλληλος, καθώς συγχρόνως μου τυλίγει σε υπέροχες συσκευασίες όσα έχω επιλέξει.
Πάμε για «βόμβες» απόλαυσης & ομορφιάς??

Πως μπορώ να ολοκληρώσω αυτή τη βόλτα έως να έρθει η ώρα του ραντεβού μου για χτένισμα, χωρίς να περάσω από το Lush? Από αυτό το υπέροχο κατάστημα, γεμάτο με fresh handmade cosmetics?


Δεν υπάρχει τίποτα εδώ μέσα που να μην έχει περάσει από τον «έλεγχο» της κόρης μου, όχι μόνο με τεράστια επιτυχία, αλλά τα περισσότερα από αυτά, να χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση, στο μπάνιο της.


Από το 1995, οι ιδρυτές της LUSH δημιουργούν πρωτότυπα προϊόντα με τα μόνα συστατικά που είχαν στη διάθεση τους, φρέσκα φρούτα και λαχανικά μαζί με εκλεκτά αιθέρια έλαια και ασφαλή συνθετικά. Τα προϊόντα είναι όλα χειροποίητα, από τις «βόμβες μπανιέρας» έως τα πολυτελή σαπούνια και τα στερεά σαμπουάν, η LUSH είναι αφιερωμένη στην παραγωγή μοναδικών προϊόντων για έναν καλύτερο κόσμο, γεμάτο χρώματα κι αρώματα…Πάμε να τον ανακαλύψουμε παρέα?






Διαλέγω ένα ένα τα best seller iconic προϊόντα της LUSH, όπως το sugar scrub απολεπιστικό σώματος, το body spray και τα jelly αφρόλουτρα σε συγκλονιστικά αρώματα.




Πλημμυρισμένη από όλα αυτά τα χρώματα και τα αρώματα κατευθύνομαι προς το so stylish hair salon του Georgios Doudessis, στο οποίο όταν ήταν στο Κολωνάκι πήγαινα από την εφηβεία μου, τα τελευταία χρόνια το επισκέπτομαι φανατικά, εδώ, στην αναπαυτική αγκαλιά του Golden Hall.


Το κομμωτήριο GEORGIOS DOUDESSIS υπάρχει στη ζωή μου από το 1991. Ο ίδιος ο αγαπημένος μου Γιώργος, πρωτοστατεί στον χώρο της ομορφιάς, με πολλές συνεργασίες στη showbiz, τη μόδα, το θέατρο, την τηλεόραση και τη μουσική. Η ομάδα του αποτελείται από περισσότερους από 30 έμπειρους και ταλαντούχους συνεργάτες, ενώ στο μαγικό αυτό κατάστημα βρίσω προϊόντα από διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες, όπως Wella, L’Οreal, Schwarzkopf, Kerastase, Redken, Sebastian κ.λ.π .


Το κομμωτήριο προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει περιποίηση μαλλιών, από Βαφή, Ανταύγειες, Κούρεμα, Χτένισμα, έως Κερατίνη και Botox, άκρων, όπως απλό και ημιμόνιμο μανικιούρ & πεντικιούρ, αποτρίχωση και μακιγιάζ.


Αυτό που απολαμβάνω είναι πως το κομμωτήριο αυτό δημιουργήθηκε για να παρέχει μια χαλαρωτική εμπειρία με εξατομικευμένη φροντίδα και σχεδιάστηκε για να μας προσφέρει ένα περιβάλλον που συνδυάζει υψηλό design, αυστηρούς κανόνες υγιεινής και καθαριότητας, οικειότητα και διακριτικότητα… το τέλειο περιβάλλον για εσάς που θέλω να αφιερώσω χρόνο στον εαυτό μου.


Ανυπομονώ να τα ζήσω όλα πάλι από την αρχή, με την Ελμίνα την επόμενη φορά!