ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ξετυλίγοντας τη νέα εποχή της Liana Camba!

Μέσα από μια ιστορία μόδας 35 ετών ξετυλίχθηκε στην γκαλερί Blender μια νέα αρχή.
Το Fay’s Control ήταν εκεί.

Με κυρίαρχο άξονα την αλλαγή, την εξέλιξη και την αναγέννηση, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην γκαλερί Blender ένα ξεχωριστό event, που γύρισε σελίδα στην ιστορία της Ελληνικής μόδας: Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, παρουσιάστηκε το rebranding μίας ιστορικής υπογραφής, εκείνης της Liana Camba.

LIANA CAMBA

Η δημιουργός που έχει επιλέξει συνειδητά να αναδεικνύει το πνεύμα του ανθρώπου που φοράει τα αέρινα και θηλυκά κομμάτια της χωρίς να περιορίζει ποτέ τη φιγούρα, μετά από 35 χρόνια γεμάτα έμπνευση και μοναδικές συλλογές ανοίγει ένα νέο δημιουργικό κεφάλαιο, γεμάτο χαρά και αγάπη, τόσο για τον πλανήτη όσο και για τους ανθρώπους.

Οι δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, σχεδιαστές, επαγγελματίες του χώρου της μόδας, influencers, VIP και συνεργάτες, πελάτες και φίλοι της σχεδιάστριας που παραβρέθηκαν στο event, είχαν την ευκαιρία να προσεγγίσουν το rebranding του οίκου ως μία βιωματική εμπειρία: Μία sur mesure capsule συλλογή με μοναδικά κομμάτια, αισθητικά κοντά στο πνεύμα της SS23 Aura Collection, εμπνευσμένη από την πίστη της Liana Camba στο παλιό και την αέναη προσμονή για το νέο, συστήθηκε μέσα από μία εικαστική παρουσίαση.

Στην καρδιά της θηλυκότητας, φωλιάζει η τόλμη. Στο κέντρο της παράδοσης, ανθίζει η μεταμόρφωση.

Ο χώρος της γκαλερί φωτιζόταν από το video projection του νέου λογότυπου και από τα κίτρινα φώτα που σήμαναν την αρχή του act: Επτά μοντέλα εμφανίστηκαν με δύο διαφορετικά outfits το καθένα, συνδυασμένα τέλεια με κοσμήματα Theodora D, ενώ το peak της παρουσίασης ήταν ένα όγδοο μοντέλο που, σαν κινούμενο άγαλμα, κυρίευσε το χώρο με το δωρικό του περπάτημα. Ντυμένο με ένα κίτρινο φόρεμα, υπογράμμισε έτσι το χρώμα της νέας εταιρικής ταυτότητας που σχεδιάστηκε από τη Newness Agency.

Ένα χρώμα-σύμβολο που φωτίζει το επόμενο κεφάλαιο του οίκου Liana Camba με τη δύναμη της αλλαγής, της διορατικότητας, της ελπίδας και της πνευματικότητας. Αυτός εξάλλου είναι και ο πυρήνας της νέας συλλογής για το καλοκαίρι.

Η Aura Collection κινείται ανάμεσα στο υπαρκτό και στο ανεπαίσθητο, στο υποστατό και το αμυδρό, στο απτό και στο ονειρικό, για να δώσει πνοή σε μια σειρά από κομμάτια που ορίζουν το τώρα, τη στιγμή.

Υβόννη Μπόσνιακ με δημιουργία Liana Camba

Χρήστος Μητρόπουλος, Λιάνα Καμπά

Υβόννυ Ντόστα με δημιουργία LIANA CAMBA
Χρυσάνθη Κουρούπη με δημιουργία LIANA CAMBA
Ρέα Παπαθανασίου, Χρήστος Κατσαφάδος, Τόνια Κούμπα
Νίκη Θωμοπούλου
Σωτήρης Καμπέρης
Ξένη Κουβέλη
Πλάτων Παπαγιαννόπουλος και Τζίνα Σμαριανάκη

Το act έλαβε μέρος στις 7:30 και ξανά στις 8:30, ενθουσιάζοντας τους καλεσμένους που εξερευνούσαν τον χώρο παρέα με ένα ποτήρι λευκό ή κόκκινο κρασί από τον χορηγό της εκδήλωσης, το Κτήμα Σπυρόπουλος.

Γιώργος Παπακώστας
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου με δημιουργία LIANA CAMBA
Κατερίνα Ευαγγελινού με δημιουργία LIANA CAMBA
Κατερίνα Μισιχρόνη με δημιουργία LIANA CAMBA
Εμιλία Βόντος, Στέλλα Μουγκαλιάν
Άντρια Αλετράρη, Λιάνα Καμπά, Αλεξάνδρα Βρανοπούλου

Φεύγοντας, οι καλεσμένοι πήραν μαζί τους ένα υφασμάτινο pouch με ένα αντικείμενο-φυλαχτό της νέας εποχής του ιστορικού brand: Ένα αξεσουάρ φτιαγμένο με υφάσματα της Liana Camba, δουλεμένο με αγάπη στο χέρι, από την ξεχωριστή ομάδα της σχεδιάστριας.

error: Content is protected !!