ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες» μέσα από την couture δημιουργία της Chara Lebessi!

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε, η έκθεση «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 – Παρίσι 2024» στο πλαίσιο της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας στο Ζάππειο Μέγαρο. Η έκθεση περιλάμβανε δημιουργίες σχεδιαστών της Ελληνικής Ένωσης Σχεδιαστών μόδας, καθώς φορέματα και αντικείμενα από την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα.

Χαρά Λεμπέση

Η Chara Lebessi συμμετείχε στην έκθεση με couture ολομέταξη λευκή -το αγαπημένο χρώμα της σχεδιάστριας- δημιουργία με χειροποίητες πτυχώσεις, τη τεχνική που διακρίνεται άλλωστε και την έκανε γνωστή.

Επιρροές Αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός – Θέα Αθηνά. Το μετάξι δημιουργεί ρευστότητα πάνω στο σώμα, αγκαλιάζει τις καμπύλες και είναι σύμβολο ελευθερίας και θηλυκότητας. Η δημιουργός, εστίασε σε στρατηγικά σημεία του σώματος για να επιτευχθεί η τέλεια ρευστότητα η άψογη εφαρμογή. Το effect του γλυπτού.

Η συγκεκριμένη δημιουργία είχε επιλέγει τον Μάιο του 2023 από την μοναδική συγγραφέα και μοντέλο Maye Musk , για την φωτογράφιση της στην Σαντορίνη για την παρουσίαση της στο περιοδικό Instyle Greece, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι η μοναδική Ελληνίδα σχεδιάστρια όπου η Maye επέλεξε δημιουργία της.

Συγχαρητήρια Χαρά Λεμπέση!

error: Content is protected !!