ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Μυστικό Δείπνο»: Η Ίρις Κρητικού στρώνει το Πασχαλινό τραπέζι στο Oh! Dio!

Το Oh! Dio αγαπά την τέχνη και το έχει ήδη αποδείξει! Σε συνέχεια του εξαιρετικά επιτυχημένου επετειακού αφιερώματος στη Μαρία Κάλλας που με τίτλο «Oh Dio!» εγκαινίασε τις εικαστικές παρουσιάσεις στον χώρο, από αύριο παρουσιάζεται η ομαδική έκθεση «Μυστικό Δείνο» με τη συμμετοχή σημαντικών Ελλήνων εικαστικών και επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού.

Το φιλότεχνο νέο wine resto Oh! Dio (πρώην Ωδείο Athenaeum), ένας χώρος με ιστορική αύρα και αθηναϊκή γοητεία που οραματίστηκαν με αγάπη και γνώση οι οικοδεσπότες του Άγγελος Δαμουλιάνος και Φωτεινή Παντζιά, αποτελεί επίσης ολοήμερο και φιλότεχνο προορισμό συνάντησης, μοιράσματος και τέρψης.

Στην έκθεση «Μυστικό Δείπνο» έργα διαφορετικής τεχνικής και μέσων (ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, εγκατάσταση, κόσμημα), εξερευνούν με τρόπο συμβολικό τον ερχομό και την ιεροτελεστία της Άνοιξης αλλά και την κατανυκτική συμβίωση, κοινωνία και συμμετοχή γύρω από ένα εορταστικό προπασχαλινό ή πασχαλινό τραπέζι.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 9 Απριλίου, σε επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού

Στην έκθεση συμμετέχουν: Κάτια Βαρβάκη, Μαρίνα Βλαχάκη, Δημήτρης Βογιατζόγλου, Μάριος Βουτσινάς, Στρατηγούλα Γιαννικοπούλου, Φάνης Γουλής, Κατερίνα Γραφανάκη, Δικαία Δεσποτάκη, Τάνια Δημητρακοπούλου, Μηνάς Καμπιτάκης, Τάσος Λιακόπουλος, Λουδοβίκος των Ανωγείων, Λαμπρινή Μποβιάτσου, Ισαβέλλα Ντάσση, Γεύσω Παπαδάκη, Χρίστος Παπαδάκης, Μπάμπης Πυλαρινός, Μηνάς Μαυρικάκης, Μάνος Μπατζόλης, Έφη Wagner.

«ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ» στο Oh! Dio, Αδριανού 3, Θησείο
Διάρκεια έκθεσης: 9.4.24-9.6.24

error: Content is protected !!