ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μοναδικές Χριστουγεννιάτικες στιγμές στα Εμπορικά Κέντρα της Lamda Development!

Αφετηρία των δράσεων  το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Gοlden Hall!

H Lamda Development, -The Mall Athens, Golden Hall, Designer Outlet, Mediterranean Cosmos- εγκαινίασε την χριστουγεννιάτικη περίοδο στο Golden Hall, με μια μοναδική συναυλία της Έλενας Παπαρίζου για την υποστήριξη του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Το αγαπημένο Golden Hall σήμανε την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου!

Πυροτεχνήματα, χαμόγελα, συγκίνηση, παιδικές φωνές και μια μοναδική συναυλία από την Έλενα Παπαρίζου ήταν μερικά μόνο από όσα έζησαν όσοι βρέθηκαν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Golden Hall. Η βραδιά ξεκίνησε με ένα μουσικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα από τον DJ Μιχάλη Καλφαγιάννη και λίγο αργότερα στη σκηνή ανέβηκαν οι «Gold Dancers» χαρίζοντας ένα λαμπερό θέαμα στο κοινό με την εντυπωσιακή χορογραφία τους.

H Έλενα Παπαρίζου on stage στο Golden Hall

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία τραγούδησε live παλιές και νέες της επιτυχίες, απογειώνοντας το κοινό με το εκρηκτικό της performance!

Αργυρώ Ψαρρά (Διευθύντρια Εμπορικού Κέντρου, Golden Hall), Έλενα Παπαρίζου, Ναταλία (παιδί ευχής 2020)
Αργυρώ Ψαρρά (Διευθύντρια Εμπορικού Κέντρου, Golden Hall), Έλενα Παπαρίζου

Με αφορμή τη μεγάλη αυτή γιορτή και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, η Έλενα Παπαρίζου, το Golden Hall και η MINOS EMI/UNIVERSAL στάθηκαν στο πλευρό του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για ακόμα μία φορά, υιοθετώντας 3 ευχές παιδιών ηλικίας 3-18 ετών με σοβαρές ασθένειες.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!