
Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια των Σπετσών μεταφέρεται για τον χειμώνα στην Κηφισιά, φοράει τα πιο εορταστικά του, και υποδέχεται τους λαμπερούς του καλεσμένους!
Ένα από τα πιο αγαπημένα μου εστιατόρια των Σπετσών, εκεί που έχουμε περάσει τις πιο αξέχαστες βραδιές του Αυγούστου, το La Scala, διοργάνωσε μία μαγική βραδιά γευσιγνωσίας στο χειμωνιάτικο “αφελφάκι” του στην Κηφισιά για να υποδεχθεί τους λαμπερούς του καλεσμένους, σε μία απόλυτα εορταστική ατμόσφαιρα, πλημμυρισμένο με όλα τα αρώματα και τις γεύσεις των Χριστουγέννων.







Θα μπορούσε να είναι ένα εστιατόριο στην Τοσκάνη ή την Ρώμη βρίσκεται όμως στην Ελλάδα και μάλιστα στην καρδιά της Πλατείας Κεφαλαρίου, εκεί που η Ιταλική γαστρονομία παντρεύεται με την Ιταλική ambiance κι όλοι μαζί συμφωνούμε… La vita e bella!




Πριν από λίγες ημέρες το Ιταλικό εστιατόριο La Scala, πραγματοποίησε μια βραδιά γευσιγνωσίας με τον σεφ να αυτοσχεδιάζει και τα πιάτα να απογειώνονται γευστικά με την διάσημη Βοttarga (αυγοτάραχο) Τρικαλινός. Τον θησαυρό που λατρεύουν από βασιλείς μέχρι αργοί κρατών.









Οι καλεσμένοι – επιχειρηματίες, άνθρωποι της μόδας αλλά και του θεάματος– είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μοναδικά βιολογικά κρασιά της εταιρείας Terra Grazia – λευκό και ροζ- από την Νάξο που δεν πρόλαβαν να βγουν στην Ελληνική αγορά και οι κοσμοπολίτες φαν του οίνου τα προτιμούν. Οίνος , αυγοτάραχο, φρέσκια πάστα και σεφ… που δίνουν ρεσιτάλ.











Merry Christmas!