ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μία υπέροχη μέρα στα Μετέωρα με την αύρα του Tom Ford…

H χθεσινή μου ημέρα είχε όλες τις προδιαγραφές για να μου μείνει αξέχαστη:

Είμαι στο Μουσείο Νάσιουτζικ, το οποίο όσες φορές και να το επισκεφτώ θα μου θυμίζει πάντα τον γάμο μου και όλες τις υπέροχες αναμνήσεις της ομορφότερης ημέρας της ζωής μου. Πιο συγκεκριμένα, βρίσκομαι στα “Μετέωρα”, στους ίδιους ακριβώς χώρους που πέρασα όλη την ημέρα πριν το Μυστήριο με τις φίλες μου, που ντύθηκα νύφη, που ήρθε ο πατέρας μου να με πάρει με το λευκό αυτοκινητάκι του γκολφ για να με πάει στην εκκλησία, που πέρασα την πρώτη νύχτα του γαμήλιου βίου μου.

Η επιβλητική πόρτα που σε οδηγεί στους συναρπαστικούς χώρους των Μετεώρων

Η επιβλητική πόρτα που σε οδηγεί στους συναρπαστικούς χώρους των Μετεώρων

entranceΒρίσκομαι στους ίδιους αυτούς χώρους, με αφορμή την επιτυχία της σειράς Tom Ford Beauty στην Ελληνική αγορά, και ακόμη περισσότερο, για να γνωρίσουμε τα δύο νέα αρώματα του Οίκου, το Santal Blush και το Jasmin Rouge της σειράς Private Blend Collection.
H ηλιόλουστη ημέρα συνηγορεί σε όλες τις παραπάνω προδιαγραφές, οι οικοδέσποινες της σημερινής γιορτής, η Πελίνα Θέμελη, η Μάρσια Χατζηγεωργίου και η Μαντώ Κρήτα επιστρατεύουν όλο τους το ταλέντο για να περάσουμε ένα χαλαρό μεσημέρι , αν και δεν χρειάζεται και πολύ προσπάθεια από μέρους τους, το όλο σκηνικό που έχουν στήσει για τις πενήντα πέντε καλεσμένες τους, είναι συγκλονιστικό. Και παντρεύεται αρμονικά με το επιβλητικό σκηνικό των Μετεώρων και των θησαυρών που φιλοξενεί στους μοναστηριακούς του χώρους.

Η beauty editor Λένα Ιωαννίδου, η Πελίνα Θέμελη, η Βάση Τράκα και ο Νίκος Νάσιουτζικ

Λένα Ιωαννίδου,  Πελίνα Θέμελη,  Βάση Τράκα Νίκος Νάσιουτζικ

 

Φαίη Μπέη, Μάρσια Χατζηγεωργίου, Τζούλια Κυριλή

Φαίη Μπέη, Μάρσια Χατζηγεωργίου και η σταρ των σταρ beauty bloggers Τζούλια Κυριλή, του juliasbeautyblog.com & beautyblog.gr

Δίνω ένα φιλί στον Γιώργο Νάσιουτζικ, ο οποίος είχε –πάλι– την συγκινητική ευγένεια να προσφέρει αυτούς τους χώρους για τις όμορφες καλεσμένες του Tom Ford, δίνω δύο φιλιά στον Νίκο Νάσιουτζικ, με τον οποίο πλέον μας συνδέουν ισχυροί δεσμοί φιλίας. Δίπλα μου ξαπλωμένο νωχελικά το πανέμορφο σκυλί της οικογένειας, σαν ένα με το νωχελικό ήλιο που χαρίζει κάποιες ανταύγειες στην Ελληνική σημαία που αφοπλίζει τις ματιές μας , από τις τζαμαρίες πίσω από το τζάκι. Κίτρινες μαργαρίτες, ιστορικά και θρησκευτικά κειμήλια, γραφεία από μαόνι, χοντρά δοκάρια, ένα πιάνο με ουρά, και μία μοναστηριακή τραπεζαρία στρωμένη για πενήντα πέντε άτομα, ό,τι με περιβάλλει. Η αύρα του Tom Ford και η εσάνς του γιασεμιού ολοκληρώνουν το κάδρο.

Ιστορικά κειμήλια ζεσταίνουν όλους τους χώρους

Ιστορικά κειμήλια ζεσταίνουν όλους τους χώρους

Το μεγάλο πιάνο που δεσπόζει μπροστά στην τζαμαρία που σε οδηγεί στην πισίνα

Το μεγάλο πιάνο που δεσπόζει μπροστά στην τζαμαρία που σε οδηγεί στην πισίνα

 

Νίκος και Γιώργος Νάσιουτζικ, Πελίνα Θεμελή και Κώστας Παναγιωτόπουλος -aka- Bar Bar

Νίκος και Γιώργος Νάσιουτζικ, Πελίνα Θέμελη και Κώστας Παναγιωτόπουλος -aka- Bar Bar

 

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το γραφείο του Tom Ford!

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το γραφείο του Tom Ford!

 

Οh come on!

Οh, come on…

Παράθυρο με θέα...Παράθυρο με θέα…

Οι πιο ενημερωμένες bloggers και οι πιο “σταρ” beauty editors είναι καλεσμένες σήμερα εδώ, και τις βλέπω να ανοίγουν με ανεξάντλητη προσήλωση και μεγαλειώδη ιεροτελεστία τα ακριβά μπουκάλια του Οίκου, να φωτογραφίζουν την Private Blend Collection “το προσωπικό μου εργαστήριο αρωμάτων”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Tom Ford. Είναι τα πιο πολύτιμα αρώματα του σχεδιαστή που ξεχωρίζουν από τα εντυπωσιακά σπάνια και εξαιρετικά συστατικά που χρησιμοποιούνται από τον ίδιο για να δημιουργήσει πρωτόγνωρες και ιδιαίτερες νότες για το κάθε άρωμα της σειράς.

Τα πολύτιμα μπουκαλάκια της Private Collection...

Τα πολύτιμα μπουκαλάκια της Private Collection…

Σε άλλο σαλόνι, παρατηρώ φωτογραφίες του, αποκόμματα από εφημερίδες, ολόκληρα editorials και τα δύο νέα αρώματα, το Santal Blush και το Jasmin Rouge. “Ποιο προτιμάς;” με προκαλεί η Μάρσια και εγώ αρνούμαι πεισματικά να δώσω μία ξεκάθαρη απάντηση. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω…

To Santal Blush!

To Jasmin Rouge!

I really love this guy...

I really love this guy…

Προσπαθώ πολλά χρόνια να παραμείνω πιστή στις νότες του γιασεμιού αλλά πάντα με θυμάμαι να φλερτάρω με αυτές του σανταλόξυλου. Φευ, έτσι κι αλλιώς, σε όποιο κι αν καταλήξω θα μου το πάρει ο Νικόλας στο σπίτι. Και τα δύο αρώματα είναι unisex…
Εκ των πραγμάτων η συζήτηση έρχεται στο τιμώμενο πρόσωπο, για τον οποίο όλες έχουμε και μία κολακευτική ιστορία να πούμε. Η Πελίνα όμως έχει δειπνήσει στην Νέα Υόρκη τετ-α-τετ μαζί του , για δύο ολόκληρες ώρες , και έχει πιο πολλά να μοιραστεί μαζί μας. Τόσο για την …ανυπόφορη γοητεία του και για την breathless ομορφιά του όσο και για τις προσωπικές και άλλες προτιμήσεις του. Τον λατρεύουμε όλες, τέλος!
Τώρα η Πελίνα, η Μαντώ και η Μάρσια μας ξεναγούν στο άκρως καλοκαιρινό Neroli Porto Fino body Oil, και μαγεύομαι από το πάθος τους. Πάντα μαγεύομαι από το γυναικείο πάθος για όσα πιστεύουν και καταπιάνονται. Ανοίγουν το μπουκάλι και πλημμυρίζουμε καλοκαίρι. Ocean spray , ήλιος και δροσιά.

To καλοκαίρι, όπως το ονειρεύεται ο Tom Ford...

To καλοκαίρι, όπως το ονειρεύεται ο Tom Ford…

Επανέρχομαι στο τώρα, καθώς ο Νίκος μου συστήνει τον chef του Μουσείου, τον Γιάννη Διανοπλάκη , ο οποίος μας επιφυλάσσει μία έκπληξη. “Το πρώτο πιάτο θα είναι σούπα από ελιά!” μου λέει με έμφαση, και όσο κι αν προσπαθώ δεν μπορώ να φανταστώ την γεύση πόσο μάλλον την υφή της.

O star chef του Μουσείου, Γιάννης Διανοπλάκης

O star chef του Μουσείου, Γιάννης Διανοπλάκης

 

 

Σούπα από φρέσκια ελιά και όλα τα αγνά προϊόντα που καλλιεργούνται στις εκτάσεις του Μουσείου!

Σούπα από φρέσκια ελιά και όλα τα αγνά προϊόντα που καλλιεργούνται στις εκτάσεις του Μουσείου!

Το λαβράκι φρικασέ-piece of art!

Το λαβράκι φρικασέ-piece of art!

Η σούπα κρύβει από τις πιο gourmet γεύσεις που έχω δοκιμάσει, και μου υπόσχεται την συνταγή. Το λαβράκι φρικασέ και το φιλέτο με μανιτάρια και porto τα δοκιμάζουμε με τα υπέροχα κρασιά που κρύβουν τα κελάρια του Μουσείου και με τις ατέρμονες συζητήσεις μας για το best of item του Οίκου, το talk of the world lipstick Cherry Lush, το απόλυτο μπλε-κόκκινο κραγιόν, που ταιριάζει σε κάθε απόχρωση επιδερμίδας, και που φυσικά, για να το αποκτήσεις πρέπει το όνομα σου να βρίσκεται σε λίστα αναμονής! “Δεν υπάρχει άλλο αξεσουάρ που να αποδίδει τόση ένταση όσο τα βαμμένα χείλη, είναι το κέντρο του προσώπου και έχει τη δύναμη να προσδιορίσει το στυλ μιας γυναίκας” υποστηρίζει ο Ford, και ποια είμαι εγώ να τον διαψεύσω;
Ναι, αυτή ήταν μία ημέρα που είχε όλες τις προδιαγραφές για να μου μείνει αξέχαστη…
ΥΓ. Για την ιστορία, το άρωμα το πήρε ο Νικόλας…

Αφήνοντας πίσω μου μία υπέροχη ημέρα...

Αφήνοντας πίσω μου μία υπέροχη ημέρα…

error: Content is protected !!