ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Λαμπρά εγκαίνια για το Polis Hammam Polis Loutron στον Πειραιά!

Το Polis Hammam Polis Loutron πραγματοποίησε τα εγκαίνια του 4ου καταστήματος στην Ελλάδα, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά, μαζί με εξέχουσες προσωπικότητες

To Polis Hammam Polis Loutron, η κορυφαία αλυσίδα παροχής αυθεντικών και αναζωογονητικών εμπειριών χαλάρωσης και ευεξίας, πραγματοποίησε τα εγκαίνια του 4ου καταστήματός της, στην Ελλάδα, το οποίο βρίσκεται στη ζωντανή πόλη του Πειραιά. Το νέο κατάστημα υπόσχεται να προσφέρει απαράμιλλες υπηρεσίες ολιστικής αναγέννησης, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές τεχνικές με τις σύγχρονες ανέσεις. Την τελετή εγκαινίων τίμησε με την παρουσία του ο σεβαστός Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος επαίνεσε την Αλεξάνδρα Λούτσου CEO του Polis Hammam Polis Loutron, «για την αφοσίωσή της στην προώθηση της ευεξίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς». Η παρουσία του Δημάρχου υπογράμμισε τη σημασία της παρουσίας του Polis Hammam Polis Loutron στην τοπική κοινωνία και της συμβολής του στην ακμάζουσα τουριστική βιομηχανία της πόλης.

Στέλιος Καφαντάρης, Αλεξάνδρα Λούτσου CEO Polis Hammam Polis Loutron, Γιάννης Μώραλης Δήμαρχος Πειραιά

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το Chandon Garden Spritz, του οίκου Moët Hennessy, που αποτελείται από τον εξαιρετικής ποιότητας αφρώδη οίνο Chandon, orange bitter λικέρ από φλούδες και ξύσμα πορτοκαλιών, βότανα και μπαχαρικά τοπικής προέλευσης.

Το νέο Polis Hammam Polis Loutron στον Πειραιά περιλαμβάνει υπηρεσίες λουτρών (χαμάμ), μασάζ, αλλά και υπηρεσίες, ειδικά σχεδιασμένες, για bachelor party, γενέθλια και επετείους.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια άρτια σχεδιασμένη σειρά παραδοσιακών θεραπειών από εξειδικευμένους θεραπευτές, σε ένα γαλήνιο περιβάλλον, όπου θα βιώσουν την απόλυτη εμπειρία εσωτερικής και εξωτερικής ευεξίας και αναζωογόνησης.

Πελούσα Τσίρου, Σάντυ Τσαντάκη

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!