Λαμπερό κάλεσμα της Χριστίνας Μήτση για το Amber Cellar στο Λιμάνι του Πειραιά!
Ένας νέος γαστρονομικός προορισμός στην καρδιά του λιμανιού του Πειραιά εγκαινιάστηκε με πολλές παρουσίες και ακόμα περισσότερες γεύσεις. Πρόκειται για το Bar & Restaurant Amber Cellar στο νέο ξενοδοχείο Mitsis N’U Piraeus Port, όπου ο χώρος έχει ως πηγή έμπνευσης τα κελάρια του αποστακτηρίου των οινοπνευματωδών ποτών METAXA, που στεγαζόταν παλαιότερα στο ίδιο κτίριο.
Οι κυρίες Τζένη και Χριστίνα Μήτση υποδέχθηκαν εκπροσώπους των media και τους ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις του νέου εστιατορίου. Ακολούθησε γεύμα, αντιπροσωπευτικό δείγμα της κουζίνας του εστιατορίου, το οποίο επιμελήθηκαν ο Executive Chef του Ομίλου Mitsis Δημήτρης Στειακάκης και ο Executive Chef του ξενοδοχείου Στέλιος Μάκαρης.
Με στόχο να αποτελεί έναν all-day γαστρονομικό προορισμό, το Amber Cellar, προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων στην ελληνική κουζίνα με μια σύγχρονη ματιά, ενώ διαθέτει και μια αποκλειστική λίστα με ελληνικά κρασιά αλλά και cocktails με έμφαση στα ελληνικά αποστάγματα με την υπογραφή του Beverage Consultant Χρήστου Χουσέα.
Ο διεθνώς καταξιωμένος καλλιτέχνης, Κωνσταντίνος Κακανιάς, δημιούργησε για το εστιατόριο ένα mural εμπνευσμένο από την ιστορία του κτιρίου, την ποτοποιία METAXA και την τοπική και πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας.
«Το Amber Cellar αντιπροσωπεύει έναν all-day γαστρονομικό προορισμό αλλά και σημείο συνάντησης για επισκέπτες, φίλους αλλά και συνεργάτες για να απολαύσουν εξαιρετική ελληνική κουζίνα που συνδυάζει παραδοσιακές συνταγές και τοπικά υλικά με την άψογη εξυπηρέτηση» είπε στο Fay’s Control η Χριστίνα Μήτση, Πρόεδρος του Ομίλου.
Φωτογραφίες: Studio Panoulis