ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Λαμπερή βραδιά για την Summer Limited Edition Serkova by Peace + Chaos!

Η Serkova Vodka, με αφορμή το λανσάρισμα της νέας Summer Limited Edition φιάλης της, διοργάνωσε μία Pure Summer βραδιά, με καλεσμένους, media, celebrities, fashion influencers και φίλους του brand. Οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν πρώτοι την νέα Limited Edition φιάλη, η οποία έχει φιλοτεχνηθεί από τους fashion designers Peace + Chaos.

(Photo credits: Νίκος Κυριακίδης)

(Photo credits: Νίκος Κυριακίδης)

Mαρία Σκολαρίκου, Τζόση Βιτζηλαίου (Communications Manager ΑΜΒΥΞ)

Η βραδιά ήταν γεμάτη δροσερά Serkova cocktails, μουσική, και πολλές εκπλήξεις καθώς οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον μοναδικό κόσμο της Serkova και των Peace + Chaos, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο διαδραστικό booth!

Serkova Moments

H Serkova είναι μια υψηλής ποιότητας vodka από την Πολωνία, με σύνθεση αποκλειστικά από δημητριακά (100% Pure Grain) που της προσδίδουν την απαλή αλλά έντονη γεύση που αγαπάμε. Η επιλεγμένη συλλογή δημητριακών ανώτερης ποιότητας, χαρίζουν στη Serkova vodka, γευστικό βάθος με μεγάλη διάρκεια και έντονο άρωμα.

Γιώργος Πράσινος, Νίκος Γεωργιάδης

Η απαλή, καθαρή και κρυστάλλινη γεύση της οφείλεται στην τριπλή απόσταξη, την ιδιαίτερη διαδικασία που αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά των πρώτων υλών της, και έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας vodka ανώτερης ποιότητας και εκλεπτυσμένου χαρακτήρα.

τέφανος Σταθόπουλος (Senior Brand Manager ΑΜΒΥΞ), Ερμιόνη Καρρά, Νεφέλη Άλλαν, Δημήτρης Πανταζής (Peace + Chaos)
Peace+Chaos Group

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!