
Το φλουρί κέρδισε ο Νικηφόρος Βαλτινός!
Ο θίασος και οι συντελεστές της παράστασης «Η Ετυμηγορία» έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία της Αντιπροέδρου του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, κας Σοφίας Κουνενάκη Εφραίμογλου και του Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Δημήτρη Εφραίμογλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Το φλουρί κέρδισε ο Νικηφόρος Βαλτινός!

Μετά την τεράστια επιτυχία, οι παραστάσεις για το θεατρικό έργο «Η Ετυμηγορία» του Barry Reed, σε θεατρική διασκευή της Margaret May Hobbs θα συνεχιστούν έως και 27 Φεβρουαρίου στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», από Τετάρτη έως και Κυριακή. Τον ρόλο του μαχητικού και αδέκαστου δικηγόρου μιας σκοτεινής και περίπλοκης υπόθεσης που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ερμηνεύει ο μοναδικός Γρηγόρης Βαλτινός.


Ο Πέτρος Ζούλιας σκηνοθετεί ένα βαθιά κοινωνικό δικαστικό δράμα σε μία παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και της Θέασις Δράσεις Πολιτισμού.



Φωτογραφίες: Papadakis Press