ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Κανείς δεν φοβήθηκε τον … Σπασμένο Καθρέφτη στην γκαλερί Αργώ!

Χωρίς προλήψεις και προκαταλήψεις πραγματοποιήθηκαν στις 29 Φεβρουαρίου, την ημέρα που έρχεται κάθε τέσσερα χρόνια, με υψηλή προσέλευση και μεγάλη επιτυχία, τα εγκαίνια της έκθεσης «Broken Mirror» στην γκαλερί Αργώ.


Κανείς δεν φοβήθηκε τον … Σπασμένο καθρέφτη του τίτλου και όλοι ήρθαν για να θαυμάσουν από κοντά τα έργα της ομαδικής αυτής εμπνευσμένης έκθεσης, στην οποία συμμετέχουν εννέα ζωγράφοι και ένας γλύπτης.

Μάνος Στεφανίδης, Δωροθέα Αμέντα, Κρίστη Γρηγορίου, Εβίτα Κανέλλου, Αδριανός, Κατερίνα Ριμπατσιού, Κατερίνα Μαυρολέων, Βαγγέλης Ρήνας, Μάρα Τσαφαντάκη, Δέσποινα Σαββοπούλου

To φιλότεχνο κοινό γέμισε ασφυκτικά τόσο την γκαλερί όσο και τον προαύλιο χώρο της. Επί της υποδοχής ήταν η ψυχή της έκθεσης και συμμετέχουσα ζωγράφος Εβίτα Κανέλλου, η οικοδέσποινα της γκαλερί Αλέξια Σερέζη, καθώς και οι άλλοι εννέα εικαστικοί, ο σημαντικός γλύπτης Κώστας Βαρώτσος και οι: Αδριανός, Δωροθέα Αμέντα, Κρίστι Γρηγορίου, Τζουλιάνο Καγκλής, Κατερίνα Μαυρολέων, Βαγγέλης Ρήνας, Κατερίνα Ριμπατσιού και Μάρα Τσαφαντάκη.

Κώστας Βαρώτσος, Μαρίτσα Τραύλου

Μια ενδιαφέρουσα συνομιλία αναπτύχθηκε ανάμεσα στα έργα των καλλιτεχνών, που χάρηκε ιδιαίτερα το κοινό. Την έκθεση προλόγισε ο ιστορικός τέχνης Μάνος Στεφανίδης, ο οποίος, έχοντας πλάι του τον Κώστα Βαρώτσο, μίλησε, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, για το σκεπτικό της και τη συνύπαρξη των δέκα καλλιτεχνών σε αυτή την ενδιαφέρουσα συμπόρευση, με επίκεντρο το γλυπτό του διακεκριμένου διεθνώς γλύπτη, όπου ο κύκλος και το γυαλί, έχουν τον πρώτο λόγο.

Εβίτα Κανέλλου, Κώστας Βαρώτσος, Αλέξια Σερέζη
Ζαχαρούλα Μουκριώτου Αγρογιάννη (Δημοτικη σύμβουλος, υπεύθυνη του τομέα της επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων), Κατερίνα Ριμπατσιού, Μιχάλης Κατρίνης, Εβίτα Κανέλλου, Κώστας Βαρώτσος
Κατερίνα Μαυρολέων, Φαμπρίτσιο Κοτούνιο, Χριστίνα Βαγενά
Κώστας Βαρώτσος, Αλέξια Σερέζη, Μάνος Στεφανίδης
Ελένη Μουχάλη, Μελίνα Τζαβάρα
Μαρία Αποστόλου – Νικολοπούλου, Τάνια Δρογώση, Δέσποινα Σαββοπούλου
Μαρίτσα Τραυλού, Νίκος Σταγόπουλος

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!