ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Ιστορίες Έμπνευσης» με τον σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, στη Θεσσαλονίκη!

Το lifestyle site Positivelife.gr της P.R. Consultant Χριστίνας Τζελέπογλου συμπλήρωσε 3 χρόνια και εγκαινίασε μία νέα σειρά εκδηλώσεων με θέμα «Ιστορίες Έμπνευσης»

Κάθε εκδήλωση θα έχει έναν επίσημο καλεσμένο ο οποίος θα εμπνέει μέσα από την προσωπική του ιστορία. Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις θα έχουν Φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων θα διατίθεται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Το 1ο event, ένα απογευματινό τσάι, πραγματοποιήθηκε στον πανέμορφο χώρο του Pink Dot Café, με επίσημο προσκεκλημένο τον σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, ο οποίος ενέπνευσε τους καλεσμένους μέσω της ιστορίας του.

Ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας με την P.R. Consultant Χριστίνα Τζελέπογλου

Μέρος των εσόδων διατέθηκε στο «Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών ΣΤΟΡΓΗ»

Ο σχεδιαστής διηγήθηκε με αυθεντικότητα πώς από τα ναρκωτικά και τις απόπειρες αυτοκτονίας, έφτασε να διανύει μια τόσο εξαιρετική επαγγελματική πορεία. Μίλησε για την αποδοχή, για την αυτό-αγάπη, μοιράστηκε αλήθειες και σπουδαία μηνύματα.

Ο Βασίλης Ζούλιας με την Έλλη Σαρηκεχαγιά την Άννα Παπαδοπούλου

Έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως θα ήθελε να μπορούσε να αγκαλιάσει τον μικρό του εαυτό λέγοντάς του πως όλα στο τέλος θα πάνε καλά. Μέσα από το μοναδικό του μοίρασμα απόδειξε ότι τα σκοτάδια πάντα οδηγούν στο Φως.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του ΙΑΚΕΝΤΡΟ, της Πλαστικού Χειρουργού Γιολάντας Πεπέ, της Kyklos Cosmetics και της Kyana Professional Hair Products.

Φωτογραφίες: Ιωσηφίνα Σβανιά

error: Content is protected !!