ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Θεσσαλονίκη: Όλα όσα ζήσαμε στην πρώτη παρουσίαση της Συλλογής “Fay Bei for See You Klio- The Velvet Collection”, στο Hyatt, για τους σκοπούς του Συλλόγου “Στοργή”!

Εδώ και δύο χρόνια που υπάρχει το fayscontrol.gr, έχουμε διοργανώσει πολλά bazaar για φιλανθρωπικούς λόγους, και έχουμε χορηγήσει επικοινωνιακά άλλα τόσα. Όσο μπορούμε θα το κάνουμε. Όμως, το να λαμβάνω προσωπικά μέρος, με έναbrand” που έχω υπογράψει, είναι μία εμπειρία που έζησα -ζω- για πρώτη φορά. Και ήταν -είναι- ανεπανάληπτη…

Join us…

5

Για την ΣυλλογήThe Velvet Collection” που υπέγραψα για τις See You Klio σας έχω μιλήσει, και θα έχω την τιμή και την χαρά να σας την παρουσιάσω σε όλους από κοντά, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, σε ένα all day event, στο Cash”, στο Κεφαλάρι. Αυτή την Συλλογή, που με τόσο κέφι και τελικά, τόση αγάπη την δημιούργησα παρέα με την Γιώτα Μπουρνιώτη και την Σταματία Δημητριάδη aka See You Klio-, όλη από βελούδο, σαν μία pre-Christmas όλο πορφυρά χρώματα Συλλογή, μας έκανε την ακόμα μεγαλύτερη τιμή η Ελίνα Μπακατσέλου και η “Στοργή”, ο Σύλλογος Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών, να μας ζητήσουν να την παρουσιάσουμε στην Θεσσαλονίκη, στο διήμερο bazaar που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή και χθες Δευτέρα, στο Grand Ballroom του ξενοδοχείο Hyatt”. Και περάσαμε υπέροχα, και το καταευχαριστηθήκαμε!!!!

Με την Σταματία Δημητριάδη και την Γιώτα Μπουρνιώτη μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο Σπίτι της Fay Bei for See You Klio-The Velvet Collection...

Με την Σταματία Δημητριάδη και την Γιώτα Μπουρνιώτη μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο Σπίτι της Fay Bei for See You Klio-The Velvet Collection…

Καταρχήν, τα της διοργάνωσης του ίδιου του bazaar: τέτοια διοργάνωση δεν έχει συμβεί πο-τέ στην Αθήνα. Μακάρι να συμβεί… Σε μία υπέροχα διαμορφωμένη αίθουσα, με corners για τους εκθέτες Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια -ναι, κανονικότατα σπιτάκια-, αντί για τα απλά τραπέζια των αντίστοιχων bazaar-, με εορταστική διακόσμηση, Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, Άγιο Βασίλη, ολόκληρο παιδότοπο για τα παιδιά, σχολικές χορωδίες, να προσφέρεται ζεστό κρασί με κανέλα και πορτοκάλι, μελομακάρονα και άλλες Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές…

Η Ελίνα Μπακατσέλου και το περιοδικό “Close Up” δούλεψαν πυρετωδώς -για άλλη μία χρονιά- για το απόλυτο αποτέλεσμα και -για άλλη μία χρονιά- τα κατάφεραν.

Με την αγαπημένη μου Ελίνα Μπακατσέλου, ψυχή του Bazaar!

Με την αγαπημένη μου Ελίνα Μπακατσέλου, ψυχή του Bazaar!

Οι εκθέτες, ο ένας καλύτερος από τον άλλον, και πολλοί και αγαπημένοι φίλοι που ήρθαν στην Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν σε αυτή την γιορτή. Η Βανέσσα Γερουλάνου με τα Vanile on the Rock, η Φανή Σαραντοπούλου με τα Bead it, η Πουκ Σωτηρίου και η Αργυρώ Ορλώφ με το Magic Wrap, η Ζωή Καμπίτση με τα υπέροχα “Evil Eyes” της, η Βιβή Μπασινά και η Έρρικα Kόκοτα με τα υπέροχα πανωφόρια της Charites, και πόσοι πόσοι άλλοι…

Και το δικό μας corner. Με δύο Συλλογές, την See You Klio” και την Fay Bei for See You Klio-The Velvet Collection”, που οι φίλες μας στην Θεσσαλονίκη τις αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα, και τις ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Μας έδωσαν δύναμη να συνεχίσουμε, και την καλύτερη ευκαιρία να συμβάλουμε στο έργο της “Στοργής”.

Πάρτε μία γεύση από το φωτογραφικό μας υλικό, και το “ρεπορτάζ” για το τετραήμερο στην Θεσσαλονίκη…συνεχίζεται…

Let the magic begin...

Let the magic begin…

Όλες μαζί για υη "Στορή" Τόνια Φάντη, Βανέσσα Γερουλάνου, Σταματία Δημητριάδη, Φαίη Μπέη, Γιώτα Μπουρνιώτη

Όλες μαζί για τη “Στοργή” Τόνια Φάντη, Βανέσσα Γερουλάνου, Σταματία Δημητριάδη, Φαίη Μπέη, Γιώτα Μπουρνιώτη

Lets selfie! Βανέσσα Γερουλάνου, Φαίη Μπέη, Βιβή Μπασινά

Lets selfie! Σια Ξαναλάτου, Βανέσσα Γερουλάνου, Φαίη Μπέη, Βιβή Μπασινά

Η Σια Ξαναλάτου ήρθε στην Θεσσαλονίκη μόνο για να μας δώσει ένα φιλί και να μας ευχηθεί για τη επιτυχία της Velvet Collection, φορώντας το βελούδινο μαντό μας...Love you Siaki!!!!

Η Σια Ξαναλάτου ήρθε στην Θεσσαλονίκη μόνο για να μας δώσει ένα φιλί και να μας ευχηθεί για τη επιτυχία της Velvet Collection, φορώντας το βελούδινο μαντό μας…Love you Siaki!!!!

Το αγαπημένο μου μαντό της Συλλογής "The Velvet Collection"! Εδώ σε πράσσινο με μπορντώ φόδρα, αλλά το φτιάξαμε και σε μαύρο με πράσσινη φόδρα, σε μπλε με πορτοκαλί, γενικά παίξαμε και το ευχαριστήθηκαμε!!!

Το αγαπημένο μου μαντό της Συλλογής “The Velvet Collection”! Εδώ σε πράσινο με μπορντώ φόδρα, αλλά το φτιάξαμε και σε μαύρο με πράσσινη φόδρα, σε μπλε με πορτοκαλί, γενικά παίξαμε και το ευχαριστήθηκαμε!!!

11

12

Το τουίντ παλτό της Συλλογής "Fay Bei for See You Klio"! Νομίζω πως πρόκειται για το κομμάτι που αγαπήθηκε πιο πολύ από όλα...Και από εμένα!

Το τουίντ παλτό της Συλλογής “Fay Bei for See You Klio”! Νομίζω πως πρόκειται για το κομμάτι που αγαπήθηκε πιο πολύ από όλα…Και από εμένα!

Το βελούδινο κουστούμι με την κόκκινη φόδρα. Με παντελόνι cigarette ή αντρικό. Και με σαλάκι κοντό ή μακρύ...

Το βελούδινο κουστούμι με την κόκκινη φόδρα. Με παντελόνι cigarette ή αντρικό. Και με σαλάκι κοντό ή μακρύ…

The Velvet Collection!!!

The Velvet Collection!!!

78916

H Σταματία με υπέροχο headband της Vanile on the Rock!

H Σταματία με υπέροχο headband της Vanile on the Rock!

Και το necklace της Βανέσσας Γερουλάνου!

Και το necklace της Βανέσσας Γερουλάνου!

Vanile on the Rock, rocks!

Vanile on the Rock, rocks!

Η Ζωή Καμπίτση ενθουσίασε για άλλη μία φορά με τα υπέροχα evil eyes της, και όχι μόνο!

Η Ζωή Καμπίτση ενθουσίασε για άλλη μία φορά με τα υπέροχα evil eyes της, και όχι μόνο!

Η Σταματία Δημητριάδη με το τουίντ μαντό και παντελόνι της Fay Bei for See You Klio-The Velvet Collection!

Η Σταματία Δημητριάδη με το τουίντ μαντό και παντελόνι της Fay Bei for See You Klio-The Velvet Collection!

To λατρεύω! Και ακόμη πιο πολύ την Σταματία, που τα συνδιάζει με τα Adidas της!!!

To λατρεύω! Και ακόμη πιο πολύ την Σταματία, που τα συνδιάζει με τα Stan Smith της!!!

Αλεξία Πάνου, Φανή Σαραντοπούλου, Ελίνα Μπακατσέλου

Πόλυ Στεφάνου, Φανή Σαραντοπούλου, Ελίνα Μπακατσέλου

Bead it από την Φανή Σαραντοπούλου!

Bead it από την Φανή Σαραντοπούλου!

Με το Πουκάκι μου, την Πουκ Σωτηρίου

Με το Πουκάκι μου, την Πουκ Σωτηρίου

Πάντα τέτοια, και του χρόνου!!!

Πάντα τέτοια, και του χρόνου!!!

error: Content is protected !!