ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Θέλω να σας συστήσω τις φίλες μου! Τις 4moms: Βιβή Μπασινά, Βάσω Νικοπολίδη, Αμαλία Κυπαρίσση-Παπαδοπούλου & Λίτσα Κορωνιού. Τρελοκομεία…

…Πάντα ήταν. Μοναδικές, ταλαντούχες, με απίθανη αίσθηση του χιούμορ, έξυπνες, όμορφες. Πανέμορφες…

Λίτσα Κορωνιού, Βάσω Νικοπολίδη, Αμαλία Κυπαρίσση-Παπαδοπούλου, Βιβή Μπασινά

Λίτσα Κορωνιά, Βάσω Νικοπολίδη, Αμαλία Κυπαρίσση-Παπαδοπούλου, Βιβή Μπασινά

Δεν γνωρίζονταν πάντα μεταξύ τους, οι γάμοι τους με τα μεγαλύτερα αστέρια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τις έφεραν κοντά, έγιναν μαμάδες, έγιναν κολλητές.
Την Βιβή Μπασινά, την Βάσω Νικοπολίδη, την Αμαλία Κυπαρίσση-Παπαδοπούλου και την Λίτσα Κορωνιού ίσως τις γνωρίζετε από τις illustration σελίδες των περιοδικών, που φιλοξενούσαν τις glamorous συνεντεύξεις τους και τις εντυπωσιακές φωτογραφίες τους από τις κερκίδες των γηπέδων.
Δεν είναι όμως μόνο αυτό, δεν θα μπορούσε να είναι…
Τις αγαπάω και μου αρέσει να περνάω ώρες μαζί τους. Και χθες, λίγο πριν αρχίσει το ματς, μας κάλεσε το Βιβάκι για καφέ στο σπίτι της.

Αυτές είναι οι 4moms.gr

Αυτές είναι οι 4moms.gr

Έπρεπε να συντονιστούμε για το μεγάλο bazaar που διοργανώνουν την Κυριακή που μας έρχεται , 21/4, στο Σχολικό συγκρότημα της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, με αφορμή την 1η επέτειο του site τους 4moms.gr , με σκοπό να στηρίξουν την γυναικεία επιχειρηματικότητα.
Λοιπόν, ναι. Τα αγαπημένα μου τρελοκομεία, δεν είναι μόνο αυτό…

Βιβή Μπασινά

Βιβή Μπασινά

Η «μικρή» της παρέας είναι η Βιβή. Ακόμα πιο μικρή ήταν ένα καλοβαλμένο κοριτσάκι που δεν έδειχνε με τίποτα πόσο δυνατή και ευέλικτη μπορούσε να είναι. Δούλευε σε διαφημιστικές εταιρείες εξαντλητικά ωράρια, αλλά δεν κουραζόταν ποτέ…. Από εκείνη δεν καταλαβαίνεις ποτέ αν είναι κουρασμένη, στεναχωρημένη ή νευριασμένη. Όλα τα αντιμετωπίζει με χαλαρότητα, χωρίς άγχος, με τους δικούς της ρυθμούς.
Είναι πολύ κοινωνική, άνετη όσο δεν πάει, εύστροφη, ικανή να ασχοληθεί με οτιδήποτε και να το καταφέρει -εάν φυσικά το θελήσει- γιατί συνήθως οδηγεί με πρώτη – δευτέρα.
Είναι μαμά της Αλεσάντρα και της Βαλέρια, δύο πανέμορφων κοριτσιών 5 και 7 ετών. Η Βαλέρια είναι συμμαθήτρια της Ελμίνας. Και η Βιβή είναι η απόλυτη φίλη. Δεν θα σε φορτώσει ποτέ με περιττό άγχος, θα σου μιλήσει για μόδα, τάσεις στα μαλλιά, νέους σχεδιαστές. Σερφάρει στο διαδίκτυο αρκετές ώρες, όταν λείπουν τα παιδιά και έχει μια φοβερή ικανότητα ενώ σου μιλάει για κότσο σινιόν, να έχει και πλήρη άποψη για ένα πολύ σοβαρό πολιτικό ή κοινωνικό ζήτημα.
Ένα από τα παρατσούκλια της είναι «Πάστα Φλώρα» από τη γνωστή ταινία «Μια τρελή τρελή οικογένεια» με τη Τζένη Καρέζη. Και χθες που μαζευτήκαμε όλες στο σπίτι της, Πάστα Φλώρα μας κέρασε…
Μπορεί ο κόσμος να καίγεται δίπλα της κυριολεκτικά και εκείνη να κλείνει εισιτήρια για διακοπές. Αυτή είναι η Βιβή μας, ένα κορίτσι-μαμά που θα δοκιμάσει ό,τι νέο κυκλοφορεί, θα φτιάξει το χαλασμένο computer, θα αλλάξει τις λάμπες, θα επισκευάσει ότι υπάρχει στο σπίτι, αλλά πάντα με το χρόνο της.

Η Αμαλία Κυπαρίσση-Παπαδοπούλου με την Βάσω Νικοπολίδη

Η Αμαλία Κυπαρίσση-Παπαδοπούλου με την Βάσω Νικοπολίδη

Η Αμαλία, το καρκινάκι της τετράδας, η σύνθετη, ευαίσθητη, μπορεί να πεις εύθραυστη μόλις την δεις, αλλά μόνο αυτό δεν είναι. Πηγαίναμε μαζί σχολείο. Και ήταν πολύ φίλη του αδελφού μου. Την ξανασυνάντησα πρόσφατα, ταξίδευε…
Η Αμαλία είναι «all weather», είναι τύπος των αντιθέσεων. Έτσι θα την χαρακτήριζα. Η σοβαρή, λογική της παρέας, που όμως από την άλλη είναι αντισυμβατική και ανεξάρτητη. Θα την συναντήσεις το ένα βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής ή στο Εθνικό Θέατρο με το κομψό ταγιέρ της και το επόμενο στα μπουζούκια ντυμένη casual να ακούει Κιάμο και να διασκεδάζει. Προχθές είχε πάει στον Τόνι Σφήνο…
Είναι ευπροσάρμοστη –δεν είναι τυχαίο ότι ζει τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου της, Δημήτρη Παπαδόπουλου– και δεν την έχω ακούσει να παραπονιέται ούτε μια φορά για κάτι.
Είναι πιστή στις φιλίες της, τυπική απέναντι στις υποχρεώσεις της και ξέρει να τιμά τους φίλους της. Θα σου συμπαρασταθεί και θα ακούσει το πρόβλημά σου, είναι αυτό που θες από μια φίλη, να είναι αφοσιωμένη. Όμως αυτό το έχει και η ίδια ανάγκη. Δηλαδή να αισθάνεται ότι την χρειάζονται οι άλλοι και ότι βοηθάει με οποιονδήποτε τρόπο. Θα την κερδίσεις με ένα καλομαγειρεμένο δείπνο και ιδιαίτερα με ένα καλό ποτήρι κόκκινο κρασί. Χαλαρώνει διαβάζοντας ένα ωραίο βιβλίο ή κάνοντας γιόγκα.
Πριν 3 περίπου χρόνια και μετά από ένα μεγάλο έρωτα, η Αμαλίτσα απέκτησε την «φραουλίτσα», όπως τη λέμε χαρακτηριστικά. Ένα γλυκό, κοκκινομάλλικο κοριτσάκι που έμελλε να αλλάξει τη ζωή της και να γίνει η αχίλλειος πτέρνα της…

Αμαλία και Βάσω Νικοπολίδη...

Αμαλία και Βάσω Νικοπολίδη…

Η Βάσω είναι η δυναμική της παρέας. Υπερδραστήρια, έχει άποψη, ισχυρογνώμων, αποφασιστική. Μερικές φορές φαντάζει ακούραστη. Μπορεί να κάνει διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα. Έχει τρία παιδιά και της αρέσει να παίζει και να τα «προκαλεί» σε δραστηριότητες.
Μέχρι προσφάτως δούλευε σε αθλητικό οργανισμό, αλλά όταν αποφασίσει ότι κάτι δεν την γεμίζει πια, το τελειώνει. Αποφάσισε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένεια της και να αφήσει πίσω της κάτι που δεν την ικανοποιούσε πια, για να προχωρήσει σε πιο δημιουργικά μονοπάτια.
Εάν πιστεύει σε κάτι το υποστηρίζει μέχρι θανάτου… Ως Ταυρίνα είναι σταθερή στις απόψεις της και τις υποστηρίζει με σθένος.
Την ενδιαφέρει οτιδήποτε έχει σχέση με αθλητισμό – ως πρώην αθλήτρια – και ό, τι σχετίζεται με τη σωστή διατροφή. Της αρέσει η μόδα και πάντα προσέχει τον εαυτό της και το στιλ της. Είναι σημαντικό για αυτήν να βοηθάει τους άλλους και να προσφέρει, γι αυτό και ασχολείται με φιλανθρωπικούς οργανισμούς.
Επιλεκτική στις φιλίες της. Και ίσως λίγο καχύποπτη. Ακούει τους φίλους της και της αρέσει να συνεισφέρει με τις προτάσεις της σε οτιδήποτε τους απασχολεί.
Είναι προσγειωμένη και πραγματίστρια, δεν κρατάει κακία, αρκεί να μην της πειράξεις την οικογένεια και τους αγαπημένους φίλους… Τότε μπορεί να σε διαγράψει για πάντα.
Διαβάζει περιοδικά και της αρέσει να ενημερώνεται για τα πάντα. Είναι παράδοξο το ότι της αρέσει να πηγαίνει σινεμά, αλλά κοιμάται σχεδόν πάντα μέχρι το τέλος του έργου. Αντιθέτως, το θέατρο την κρατάει σε εγρήγορση. Προτιμάει τις κωμωδίες γιατί της αρέσει να γελάει. Της αρέσουν τα ταξίδια. Νομίζω ότι η ιδανική βραδιά της είναι καλή κωμωδία στο θέατρο και μετά φαγητό σε όμορφο μέρος με καλό κρασί και καλούς φίλους – ίσως και λίγο μουσική για να κάνει κέφι! Πάντα η ψυχή του πάρτι – γελάει πολύ, της αρέσει να χορεύει και να περιγράφει αστείες καταστάσεις.
Προσαρμόζεται εύκολα. Προτιμάει το καλοκαίρι, υποθέτω γιατί της αρέσει η θάλασσα, ο ήλιος και η παραλία, αλλά περνάει καλά και το χειμώνα.
Όταν νευριάζει, ούτε ψύλλος στον κόρφο της…

Η "δύσκολη" Λίτσα Κορωνιά, με την Βιβή

Η “δύσκολη” Λίτσα Κορωνιά, με την Βιβή

Η “δύσκολη” της παρέας είναι η αδελφή της. Η Λίτσα. Με την πρώτη ματιά σε σκανάρει και στη συνέχεια επεξεργάζεται αυτό που εκπέμπεις για περαιτέρω ανάλυση… Μπορεί να την ξέρεις χρόνια αλλά στην πραγματικότητα να μην την γνωρίζεις καθόλου! Όταν, όμως, σε αφήσει να την πλησιάσεις, δεν θες ποτέ να την αποχωριστείς!
Έχει δύο υπέροχα παιδιά που τα λατρεύει, και για όλους μας είναι η τέλεια μαμά και σύζυγος. Ειλικρινής, έμπιστη, control freak, οργανωτική, γενναιόδωρη, δοτική, έτοιμη ανά πάσα στιγμή να σε περιποιηθεί, όποια κι αν είναι η ανάγκη σου.
Από την στιγμή που έγινε μαμά, ο χρόνος της είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στην οικογένειά της. Είναι ακαταμάχητη νοικοκυρά, έχοντας ένα σπίτι τόσο τακτοποιημένο και καθαρό που αναρωτιέσαι αν κατοικούν άνθρωποι σε αυτό αν ή είναι επιπλωμένο για φωτογράφιση. Αγαπά τη μαγειρική και συνεχώς δοκιμάζει νέες συνταγές με επιτυχία, προς όφελος όλων όσων έχουν το προνόμιο να τις γευτούν.
Της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της, είναι λάτρης της μόδας και ξέρει πώς να αναδείξει την ομορφιά της. Γυμνάζεται φανατικά και είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής, που τηρεί για όλη την οικογένεια ευλαβικά στην καθημερινότητά της.

Σερφάρει στο διαδίκτυο καθημερινά και ενημερώνεται για τα πάντα. Έχει άποψη με επιχειρήματα και θα σε δυσκολέψει αφάνταστα μια λεκτική αναμέτρηση μαζί της.
Θα μπορούσε να ταξιδεύει ασταμάτητα για να γνωρίσει άλλους πολιτισμούς. Εάν δεν είχε γνωρίσει τον άντρα της, πιθανά θα ήταν συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι να γυρίζει όλο τον πλανήτη. Σε καυτά μέρη κατά προτίμηση, γιατί είναι εθισμένη στη θάλασσα και τον ήλιο.
Αγαπάει πραγματικά τους ανθρώπους που είναι γύρω της και η φιλία μαζί της είναι εμπειρία. Τα βράδια με φίλους είναι το καλύτερό της. Όταν πάρει το περιφρονητικό ύφος, καλά θα κάνεις να βρεις γρήγορα τι έκανες και την δυσαρέστησες…

Αυτές είναι οι τέσσερις φίλες μου, οι 4moms.gr που το site τους πετάει, πάει σφαίρα και δικαίως , μιας και είναι ένα από τα πιο ενημερωμένα, down to earth και εύχρηστα που κυκλοφορούν στο χάος του διαδικτύου…Για μανούλες και όχι μόνο!

invitation ok

Και μας περιμένουν όλους την Κυριακή που μας έρχεται, να κάνουμε τις Πασχαλινές μας αγορές και να διασκεδάσουμε με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά, με μπύρα για τους μπαμπάδες, φαγητό, μουσική, τουρνουά ποδοσφαίρου με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, τον Άγγελο Μπασινά και τον Αντώνη Νικοπολίδη! Το φαντάζεστε; Και γυμναστική από την ομάδα της Ελένης Πετρουλάκη – Ivic! Arts & crafts από τo AC Workshop, παιδότοπο από την ELC, μακιγιάζ – μανικιούρ και facepainting από την Oriflame,  μουσική για παιδιά από το Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους, κυνήγι θησαυρού με την ομάδα του Parties2BRemembered!

Ελάτε όλοι να γνωρίσετε καλά τις τέσσερις φίλες μου, να τους ευχηθούμε για το 4moms, να στηρίξουμε την γυναικεία επιχειρηματικότητα, και να επιλέξουμε τα δικά μας δώρα!

 

Χορηγοί επικοινωνίας: ΔΡΟΜΟΣ 89,9FM, fayscontrol.gr, ΣΚΑΪ, star.gr 

xorigoi

error: Content is protected !!