ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η ZoeK φέρνει το καλοκαίρι στο The Pop up Project με τα πολύχρωμα λινά jackets!

Το «It» brand με δημιουργό την Ζωή Κέρος, επιστρέφει στο The Pop up Project με μία ολοκαίνουργια συλλογή!

Το brand ZoeK της σχεδιάστριας Ζωής Κέρος συνεχίζει να κατακτά την αγορά με την τελευταία του δημιουργία: τα πολύχρωμα λινά statement jackets. Με την ίδια αφοσίωση στο «made in Greece» DNA που διακρίνει τη συλλογή της, η Ζωή Κέρος εξελίσσει το επιτυχημένο πατρόν των safari jackets, παρουσιάζοντας μια νέα, καλοκαιρινή εκδοχή που είναι ιδανική για τις καλοκαιρινές αποδράσεις και τις βραδινές εξόδους.

Τα νέα λινά jackets διακρίνονται για την απαλή τους υφή και τα εντυπωσιακά, πολύχρωμα κεντήματα που τα καθιστούν αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό, με προσεγμένη λεπτομέρεια και υψηλή αισθητική που αναδεικνύει την ποιότητα και την τέχνη του χειροποίητου.

«Η έμπνευση για αυτά τα jackets προήλθε από την ανάγκη για ένα statement κομμάτι που συνδυάζει άνεση και στυλ για το καλοκαίρι», αναφέρει στο Fay’s Control η Ζωή Κέρος. «Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι που θα φέρει χρώμα και χαρά στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα, ενώ ταυτόχρονα θα τιμά τις ελληνικές ρίζες μας με την παραδοσιακή τεχνική του κεντήματος.»

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο eshop, ενώ ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop up Project «Garden Party» by notos: Παρασκευή 07 & Σάββατο 08 Ιουνίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Είσοδος Ελεύθερη.

error: Content is protected !!