ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Zoe Stergiou στο The Pop up Project «Garden Party» by notos!

The Pop up Project «Garden Party» by notos: Παρασκευή 07 & Σάββατο 08 Ιουνίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Το brand που αγαπήθηκε σχεδόν από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του από την Ζωή Στεργίου το 2018, θα παρουσιάσει την SS24 συλλογή του στο The Pop up Project «Garden Party» by notos.

Οι καθαρές γραμμές στα ρούχα, οι μοντέρνες νότες, ο θηλυκός και ταυτόχρονα δυναμικός χαρακτήρας, η αίσθηση πολυτέλειας και η διαχρονικότητα, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του brand. Μέσα από τη σχέση της τέχνης με τη μόδα και του pret-a-porter με την υψηλή ραπτική, η σχεδιάστρια δημιουργεί limited collections οι οποίες ράβονται αποκλειστικά στην Ελλάδα με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.

Το brand φημίζεται για τα πατρόν των ρούχων τα οποία αποδίδουν την απόλυτα σωστή εφαρμογή στο σώμα και για τη σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια που αφορά τόσο τον σχεδιασμό, όσο και τη ραφή.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop up Project «Garden Party» by notos: Παρασκευή 07 & Σάββατο 08 Ιουνίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Είσοδος Ελεύθερη.

error: Content is protected !!