ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Tierra, παρουσιάζει την SS24 συλλογή της στο The Pop Up Project “Garden Party” by notos!

Η Tierra, το νέο, πολλά υποσχόμενο brand με limited χειροποίητες τσάντες, θα παρουσιάσει τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της στο The Pop Up Project «Garden Party» by notos.

Η ιστορία της Tierra είναι μια απόδειξη ότι το πάθος και η δημιουργικότητα μπορούν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο. Η δημιουργός της Tierra ξεκίνησε χωρίς καμία προηγούμενη γνώση στη ραπτική, με μόνο εφόδιο την παλιά ραπτομηχανή του παππού της, που ήταν ράφτης και την αστείρευτη φαντασία της. Με αγάπη και πάθος, άρχισε να πειραματίζεται με υφάσματα και σχέδια μέχρι που κατάφερε να δημιουργήσει μοναδικές συλλογές τσαντών που αναβαθμίζουν κάθε εμφάνιση.

Tierra, σημαίνει “γη” και αυτό το όνομα δεν επιλέχθηκε τυχαία. Η Tierra εκφράζει τον βαθύ σεβασμό προς τον πλανήτη, χρησιμοποιώντας υλικά που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και δεν το επιβαρύνουν, συμβάλλοντας έτσι στη βιωσιμότητα.

Για την κατασκευή των τσαντών χρησιμοποιούνται branded υφάσματα από μεγάλους οίκους, πολύ υψηλής ποιότητας, αδιάβροχα και αλέκιαστα, εξασφαλίζοντας ότι κάθε δημιουργία συνδυάζει κομψότητα και ανθεκτικότητα.

Κάθε τσάντα της Tierra είναι ένα έργο τέχνης, φτιαγμένο με μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια. Οι συλλογές είναι unique και limited, διασφαλίζοντας ότι κάθε τσάντα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και το μοναδικό στιλ κάθε γυναίκας.

Η Tierra, προσκαλεί το κοινό να την τιμήσει με την παρουσία του και να ανακαλύψει χειροποίητες τσάντες για κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα συλλογή και να γνωρίσουν την ιστορία πίσω από κάθε δημιουργία, μια ιστορία γεμάτη έμπνευση και πάθος.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop up Project «Garden Party» by notos: Αυτή την Παρασκευή 07 & το Σάββατο 08 Ιουνίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Είσοδος Ελεύθερη.

error: Content is protected !!