Pop up Project: The Decade Edition, το Σάββατο 13 & την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, από τις 11:00΄ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στο Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στη Κηφισιά.
Η ιστορία της Petrou Nuts ξεκινά πριν από 57 χρόνια στην Αγιά Λάρισας, όταν ο Ευάγγελος Πέτρου έθεσε τα θεμέλια για μια παράδοση που θα ξεχώριζε στην ελληνική παραγωγή ξηρών καρπών, ξεκινώντας με την αποφλοίωση φουντουκιών και αμυγδάλων. Σήμερα, η εταιρεία παραμένει οικογενειακή και υπό τη τρίτη γενιά στο τιμόνι της συνεχίζει να αναπτύσσει προϊόντα με ποιότητα, δημιουργικότητα και σεβασμό στην παράδοση. Το 2000 η Petrou Nuts διεύρυνε τη γκάμα της με την προσθήκη βουτύρων και γαρνιτούρων ξηρών καρπών, ενώ η ποιότητα των προϊόντων της αναγνωρίστηκε και εγκρίθηκε για την προμήθεια συστατικών ξηρών καρπών σε βιομηχανίες στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Το 2016 η εταιρεία μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία Παραγωγής και Επεξεργασίας Ξηρών Καρπών, σηματοδοτώντας μια νέα φάση εξέλιξης και δυναμικής παρουσίας στην αγορά.

Η Petrou Nuts διαθέτει διεθνείς πιστοποιήσεις κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης και έχει βραβευθεί για τη γεύση των βουτύρων ξηρών καρπών. Το πιο πρόσφατο κεφάλαιο στην ιστορία της εταιρείας αφορά το Stylato, το retail brand που φέρνει τα προϊόντα πιο κοντά στον καταναλωτή. Εκτός από τα έξι διαφορετικά βούτυρα με 100% καρπό, τις γκρανόλες και τις δυο αγαπημένες πραλίνες, η σειρά περιλαμβάνει και δύο γεύσεις βούτυρο καρπού high protein.


Φέτος, η γκάμα του Stylato εμπλουτίζεται με δυο νέες πραλίνες χωρίς προσθήκη κρυσταλλικής ζάχαρης, ενώ στο πλαίσιο του εορταστικού event οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν τις Xmas limited edition πραλίνες και τα χριστουγεννιάτικα gift boxes.
Η Petrou Nuts συνεχίζει να προτιμάει και να στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς για το brand Stylato, χρησιμοποιώντας καρπούς που καλλιεργούνται στην Ελλάδα και φροντίζοντας ώστε κάθε προϊόν να παρασκευάζεται με μεράκι, ποιότητα και σεβασμό στην παράδοση. Από τα φουντούκια των φυτειών της στη Λάρισα μέχρι τα βούτυρα και τις γαρνιτούρες της, κάθε γεύση αντικατοπτρίζει την προσήλωση της εταιρείας στην αυθεντικότητα και τη φροντίδα για τον καταναλωτή.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή της Petrou Nuts θα τη βρείτε στο Shopping Event της δεκαετίας, στο Επετειακό Pop up Project: The Decade Edition, το Σάββατο 13 & την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, από τις 11:00΄το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στο Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στη Κηφισιά.
