ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Perledazur στο The Pop Up Project «Under the Greek Sun»!

The Pop Up Project «Under the Greek Sun», Παρασκευή 09 & Σάββατο 10 Ιουνίου, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή

Η νέα συλλογή της Perle d’ Azur θα κυριαρχήσει και φέτος στις καλοκαιρινές διακοπές των μικρών μας φίλων! Άριστα υφάσματα, υπέροχα και παιχνιδιάρικα χρώματα και μοντέρνα σχέδια πρωταγωνιστούν στη νέα κολεξιόν Άνοιξη- Καλοκαίρι 2023. Επίσης η νέα συλλογή περιλαμβάνει beach wear, αξεσουάρ και γυναικεία μαγιό για μοναδικές matching εμφανίσεις στην παραλία.

Η Perle d’ Azur είναι ένα σύγχρονο brand, το οποίο αποτελείται από kids swimwear με άριστη ποιότητα, σωστή εφαρμογή και προστασία από τον ήλιο για αγόρια και κορίτσια από έως 12 ετών. 

Κύριος στόχος του brand είναι να καλύψει τις ανάγκες όλων των μικρών μας αγαπημένων, συνδυάζοντας την ποιότητα με την αντηλιακή προστασία.

Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ελλάδα και αποτελούνται από παστέλ χρώματα και καθαρές γραμμές για όλες τις απαιτήσεις και τα γούστα.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop Up Project «Under the Greek Sun», την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Spread the news, bring friends & join us!

error: Content is protected !!