ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η dermagenetic σάρωσε τα βραβεία στα ΑestheticAwards!

Τα προϊόντα της dermagenetic ξεχωρίζουν στον κλάδο της ιατρικής αισθητικής γιατί επιδιορθώνουν τον κυτταρικό κύκλο, διατηρούν την χλωρίδα του δέρματος, δίνοντάς του ενέργεια.

Η dermagenetic, δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη μοναδικών προϊόντων, που ενισχύουν τους αυτόλογους μηχανισμούς κυτταρικής επιδιόρθωσης. Με 28 χρόνια εμπειρία στη δημιουργία προϊόντων που προάγουν την υγεία του δέρματος, σάρωσε τα βραβεία στα Αesthetic Awards 2023, λαμβάνοντας 6 σημαντικές διακρίσεις με 3 GOLD, 1 SILVER και 2 BRONZE βραβεία. Συγκεκριμένα, η 1η GOLD διάκριση στην κατηγορία “Best Antiaging Cream” ήλθε με την κρέμα-μάσκα Anagin, που ξεχωρίζει για το μείγμα προβιοτικών και ισχυρών αντιοξειδωτικών συστατικών της, η οποία συμβάλλει στην επαναφορά του περιγράμματος του προσώπου και στην αντιμετώπιση των έντονων γραμμών έκφρασης, επαναφέροντας άμεσα την νεανικότητα και τη σφριγηλότητα του προσώπου.

Η 2η GOLD διάκριση στην κατηγορία “Best Sunscreen Product” ήλθε με την αντηλιακή 3 σε 1 κρέμα, Elios Mat SPF 50, που περιέχει ενυδατική, αντιοξειδωτική, αντηλιακή δράση με mat αποτέλεσμα.

Την 3η GOLD διάκριση την έλαβε στην κατηγορία “Best Innovative Aesthetic Mesotherapy Device” με το προϊόν Dermamicron. Ένα καινοτόμο μηχάνημα, το οποίο αυξάνει τις κυτταρικές λειτουργίες με micro δονήσεις, αυξάνοντας τον κυτταρικό μεταβολισμό και την ενέργεια των κυττάρων.

Το SILVER βραβείο και 4ο κατά σειρά της dermagenetic, αφορά στην κατηγορία “Best Innovation Aesthetic Equipment” με το υπερπαλµικό laser αποτρίχωσης, Electra, το οποίο επιτρέπει την αποτελεσματική γρήγορη αποτρίχωση σε όλους τους τύπους δέρματος και χρωματισμού της τρίχας.

Τέλος, τα BRONZE βραβεία η dermagenetic τα έλαβε στις κατηγορίες “BestMask” με την μάσκα Apotox και “BestPeeling” με το προϊόν Manssol Gel.

Η μάσκα Apotox είναι ένας πρωτοποριακός συνδυασμός βιομιμιτικών, αποτοξινωτικών συστατικών και exosomes που δρουν συνεργιστικά, ενισχύοντας τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του δέρματος, προλαμβάνοντας την πρόωρη γήρανση. Αντίστοιχα, το Manssol είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο peeling που προσφέρει ουσιαστική και άμεση επιδιόρθωση της επιδερμίδας, προστατεύοντας και ενισχύοντας ταυτόχρονα το μικροβίωμά της.

Οι 6 αυτές πολύ σημαντικές διακρίσεις, επιβράβευσαν την πολυετή έρευνα και καινοτομία της dermagenetic, αφού τα προϊόντα της βασίζονται στην ενίσχυση της χλωρίδας του δέρματος, επαναφέροντας και ρυθμίζοντας την ομοιοστασία του. Βασικός στόχος της dermagenetic είναι η δημιουργία προϊόντων που δίνουν ενέργεια στα κύτταρα ενισχύοντας τις λειτουργίες του πυρήνα των κυττάρων, ώστε να ενεργοποιούν τους μηχανισμούς «ενδοκυττάρωσης» και «εξωκυττάρωσης», ώστε τα κύτταρα να αυτοδιορθώνονται. Πρόκειται για ένα μοναδικό concept, που αναπτύσσεται διαρκώς με βάση τις νέες τάσεις στον κλάδο της αισθητικής και τις εξελίξεις της επιστήμης, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων καταναλωτών εντός και εκτός Ελλάδος.

Ο δημιουργός της dermagenetic, Άγγελος Κανακόπουλος, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πραγματικά υπερήφανοι για τις διακρίσεις μας στα ΑestheticAwards 2023. Έξι τόσο σημαντικές βραβεύσεις, μας δίνουν το κίνητρο να συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε ακόμα πιο δυναμικά στο εσωτερικό και εξωτερικό. Επιδιώκουμε και αφουγκραζόμαστε τις τάσεις και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της εποχής στον κλάδο της αισθητικής ιατρικής, δίνοντας λύσεις και στα πιο δύσκολα προβλήματα του δέρματος. Παράλληλα, βασική μας δέσμευση είναι να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις στον κλάδο μας και να παρέχουμε μια ολιστική εμπειρία στον τομέα της υγείας του δέρματος».

error: Content is protected !!