Η Chara Lebessi για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Κυριών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας!
Δημιουργίες της έχουν επιλεγεί από προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας όπως η Maye Musk, η Maria Menounos και η Leah Wood.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Grand Balcon του Saint George Lycabettus Lifestyle Hotel η παρουσίαση της νέας couture συλλογής της διεθνούς σχεδιάστριας μόδας Chara Lebessi, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής εκδήλωσης του Συλλόγου Φίλων Κυριών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.


Η Chara Lebessi παρουσίασε ολομέταξες δημιουργίες με χειροποίητη δεξιοτεχνία, όπου η ρευστότητα του μεταξιού και οι γλυπτικές γραμμές αναδεικνύουν τη θηλυκότητα με φυσική κίνηση και σύγχρονη αισθητική. Οι δημιουργίες της αποτελούν διαχρονικά investment pieces, σχεδιασμένα να παραμένουν επίκαιρα πέρα από τις τάσεις της εποχής.



Δημιουργίες της έχουν επιλεγεί από προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας όπως η Maye Musk, η Maria Menounos και η Leah Wood. Από τα πρώτα της βήματα, όταν η εμβληματικη boutique London Designers στη Fulham Road του Λονδίνου αγόρασε ολόκληρη τη συλλογή της, έως τη διεθνή της παρουσία σε εβδομάδες μόδας στο Παρίσι και το Μιλάνο, η Chara Lebessi έχει διαμορφώσει μια σταθερή διεθνή πορεία στον χώρο της μόδας.

Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κυριών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, κυρία Ντιανα Τριφύλλη, η οποία αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο και τις δράσεις του Συλλόγου.

Την εκδηλωση επισης τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος οπου τονισε την σημασία της πρόληψης, της κοινωνικής προσφοράς και της στήριξης του έργου της Εταιρείας.


Η βραδιά ανέδειξε για ακόμη μία φορά τη δύναμη της μόδας να συνδέει τη δημιουργία με την κοινωνική προσφορά και να υποστηρίζει ουσιαστικούς φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης ειχε η Alice Δικαίου.
Φωτογραφίες: Papadakis Press