ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Callista και το Μουσείο Μπενάκη γιόρτασαν τη συλλογή Time Traveller στο μουσειακής αξίας σπίτι του ΝΗ.Μ.Α. στα Πετράλωνα!

Η Callista και το Μουσείο Μπενάκη γιόρτασαν την άφιξη της συλλογής Time Traveller στο μουσειακής αξίας σπίτι του ΝΗ.Μ.Α. στα Πετράλωνα, παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους από τους χώρους της μόδας, της τέχνης, της πολιτικής και του Τύπου.

ΒΡΙΓΙΝΙΑ ΜΑΤΣΕΛΗ – ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ – ΣΙΛΙΑ ΣΙΓΑΛΟΥ – ΕΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΤΝΙΝΙΔΟΥ

ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Τρία νέα σχέδια δερμάτινων τσαντών και δύο αξεσουάρ, διακοσμημένα με συλλεκτικά υλικά της Νηματουργίας Μέντης-Αντωνόπουλος, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των προσκεκλημένων με την αυθεντικότητα και την απλότητά τους.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον ιστορικό χώρο του ΝΗ.Μ.Α., που κρατάει ζωντανή την τεχνογνωσία της ταινιοπλεκτικής, θαυμάζοντας από κοντά τους γαλλικούς αργαλειούς ζακάρ, εκεί όπου δεκάδες χρόνια πριν υφάνθηκαν οι πολύχρωμες βαμβακερές τρέσες που κοσμούν σήμερα τα νέα σχέδια της συλλογής, σαν αναμνηστικά σιρίτια μιας άλλης εποχής.

ΓΙΩΡΓΗΣ ΜΑΓΓΙΝΗΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ
ΛΗΤΩ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΝΟΓΛΟΥ – ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ
ΕΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ – ΡΑΝΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ – ΒΙΒΙΑΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΝΑΤΑΣΑ ΛΩ – ΔΟΜΙΝΙΚΗ ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΤΗ – ΑΘΗΝΑ ΡΙΖΟΥ

ΡΟΥΜΠΗ ΜΕΓΑΛΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΤΗΣ – ΣΙΛΙΑ ΣΙΓΑΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΤΟΥΧΑ – ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΚΡΑΒΒΑΡΗ – ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΟΥΡΟΥΠΗ

Μια ανοιξιάτικη βραδιά που σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο το όραμα της Callista να γεφυρώνει το σύγχρονο πνεύμα με την παράδοση.

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΖΑΜΠΑΣΗ – ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ – ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ
ΖΩΗ & ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΕΡΟΣ
ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΛΑΛΑΟΥΝΗ-ΧΡΥΣΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ-ΔΟΜΙΝΙΚΗ ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΤΗ-ΝΙΚΟΜΑΧΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΝΟΓΛΟΥ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!